Ревюта и поддръжка на модели | Reviews and maintenance of models > Създаване, ремонти и усъвършенстване на модели | Creation, repairs and tuning up models
Проект 31серия БДЖ (ЕМВ)
mitko359:
Не се усмелявах да пусна тази тема понеже почти бях сигурен че ще бъда залят от коментари казващи ми че е невъзможно. Забранявам тука такива коментари :stop: ;D Решил съм се да си направя 31-ва серия и ще го направя :wild: само че ще ми трябва помоща ви!!!
Така ето малко думи за проекта:
Ще ползвам резервни части от Дезиро на Пико, те могат да се поръчват отделно, вече имам долнище и преден прозорц с кабина.
За предницата, която за мен е невъзможна за направяне, ще я резна от рез. коруба на Дезиро както и покрива.
Както сте забелязали сигурно Дезирото и ЕМВ-то имат различни разположения на прозорците следователно ще трябва сам да си изработя страничните ,,панели" ;D Засега пробвах с някаква пластмаса и пилене с дучене но е безкрайно трудно да се направи всичко да е еднакво (сега рабирам колко му е трудно на Тони да прави влакове) но може би пластмасата ми е твърде дебела-затова сега съм в търсене на подходящия материал. Та за първо време чакам някакви предложения за материал да изработя страните на влака.
fpk1999:
Ах ти Митко.Съвпадение :yahoo:.И аз утре се канех да направя такава тема.Значи и ти си фен на ел. Дезиро. :dance1:.И аз мислех да направя такава мотриса.Съвпадение!!!!! :drinks: :music: :dance1:.Ще следя темата :yahoo: :dance1: :dance1: :clapping:.
niki:
Ако си направиш на корел в криви проекта едно към едно в рамките най -много на 3 дена ти е готово
mitko359:
niki ти си в час с пвц-то ако може малко по-подробно като за начинаещ :lol: кво е корел и сичко това ? Като ми обясниш ще пробвам но вземи да кажеш и някаква цена че да не ме оберат ;D
niki:
ами корел -corel draw, прави се чертеж и се реже от фреза за 10 мин, от каквато дебелина искаш1мм, 2 мм, лепи се идеално, боядисва се после, лепят се от вътре вералитови прозорци и си готов. Това за страниците, пода 3мм примерно да се хванат здраво талигите
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия