Ревюта и поддръжка на модели | Reviews and maintenance of models > Създаване, ремонти и усъвършенстване на модели | Creation, repairs and tuning up models
Проект 31серия БДЖ (ЕМВ)
niki:
за цена, то е на изрязан линеен метър, но така на око мисля, че ще е в рамките на 40 лв, но все пак трябва да се види чертежа.
mitko359:
Ники много ти благодаря само това за прозорците какво представлява? Аз си имам под от дезиро но му трябва преработка ето линк на рез. частите аз имам 52010-11 / 52010-31 / 52010-07
а ето и линка http://piko.de/produkt_db/check.php?page=ersatzteil_neu&grand_id=3&parent_id=15&id=52010
mitko359:
добре сега започвам да се пробвам с корела само незнам как да направя краищата на прозорците заоблени? ПОМОЩ ;D
pach:
То зависи с кой корел работиш, но принципно във всичките е така или подобно:
В CorelDraw 7.0
Правоъгълника (всичко е в червени означения) е начертан с командата за правоъгълници,
при предварително настроено закръгление на ъглите чрез скрола или направо с число, в прозорчето до скрола.
Ферщеензи?
ПП.Горе не съм си играл в милиметри да го правя, та е в инчове...впрочем от там,
можеш да си задаваш съвсем точно размерите, или чрез стрелките до числата,
или чрез вписване на кръгли числа - има значение дали слагаш точка или запетая! ;)
niki:
И да не ги направиш заоблени, те ще станат защото -ФРЕЗЕРА Е КРЪГЪЛ, и няма начин, когато е вътрешен ъгъл да не е на р-на радиус 2мм/според дебелината на фрезера/ на външните ъгли няма проблем и си е на 90 градуса ;) :drinks:ПП - външни или вътрешни, спрямо материала разбира се.
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия