Ревюта и поддръжка на модели | Reviews and maintenance of models > Създаване, ремонти и усъвършенстване на модели | Creation, repairs and tuning up models

Проект 31серия БДЖ (ЕМВ)

<< < (8/12) > >>

mitko359:

--- Цитат на: niki link=topic=3222.msg60584#msg60584 date=1306695402 ---лепят се от вътре вералитови прозорци

--- Край на цитат ---
Дай повече инфо за тези прозорци? Ще са вдлъбнати ли или просто е прозрачна пластмаса?

niki:
Това е , както съм писал и другаде, материал подобен на плексиглас.Разликата е, че го има от ,03, 0,5 мм,- което го прави много удобен за мащаба.Реже се с ножче, лесно и бързо, не се дере толкова лесно като плексигласа. А за вдлъбнато, изпъкнали - може  но е въпрос на обработка. :drinks:

mitko359:
Ето до къде я докарах с мотриската:
Скъсих долнището отпред под кабината защото при дизеловите дезира кабината идва точно до мястото за талигата а сега кабината е леко над талигата както е на ЕМВ-то което правя. Запълних мястото между страните и покрива с кит и го заоблих. Залепих и кабината. Направих една средна секция но на нея не и е още изшкурен кита. Остава да се направят климатици и прозорци другото е песен.  ;D
Ето снимки:

Тук ясно се вижда къде е скъсено долнището точно под кабината там където е кита за да се заравни свръзката.

Ето това са частите които остават да бъдат сглобени. Едната е надраскана с маркери за да получа представа за цветовата схема.
Специални благодарности на Тони  за съдействието :hi:

KRAKOMOBILA:
Така - мисля, че си започнал доста добре - но една забележка която ти предлагам да поправиш докато е време. На челните секции талигите завърват почти в края на втория прозорец - нагледно можеш да видиш тук:

Иначе продължавай в същия дух - мисля, че ще стане хубава.

mitko359:
Да прав си ама явно талигата на ДМВ-то е по-малка от тази на ЕМВ-то. Няма да го уголемявам защото ще е малка талига в голяма дупка. До сега от перфекционизъм видях голям зор със скъсяването (това дето е в червено е как беше преди а синьото е мястото от което я скъсих)

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия