Ревюта и поддръжка на модели | Reviews and maintenance of models > Създаване, ремонти и усъвършенстване на модели | Creation, repairs and tuning up models
Проект 31серия БДЖ (ЕМВ)
KRAKOMOBILA:
Да ама корубите на дизеловото не са като на електрическото.
mitko359:
Е еврика нали иначе просто бих използвал директно тези които Тони ми отля, а аз взех от тях само кабината защото е трудна за правене. Едва ли се бих мъчил толкова напразно с тези страни и кит ако е имало по-лесен вариант :sarcastic:
widowmaker:
Сори, ама не съм прочел, че иде реч за електрическия вариант, да, то иначе е написано де :)
mitko359:
Е се пак благодаря за твоите критики но не разбрах как да направя дъговидната форма на страните (от ПОЛИСТИРОЛ са)
Аз ще пробвам с кит че идеята с рамката отвътре ми се струва трудна за моите възможности а и аз вече съм залепил кабината със страните.
widowmaker:
--- Цитат на: mitko359 link=topic=3222.msg62488#msg62488 date=1309257069 ---Е се пак благодаря за твоите критики но не разбрах как да направя дъговидната форма на страните (от ПОЛИСТЕРОЛ са)
Аз ще пробвам с кит че идеята с рамката отвътре ми се струва трудна за моите възможности а и аз вече съм залепил кабината със страните.
--- Край на цитат ---
ПолИстирол се пише. Polystyrol.
Та кое е трудното на рамките, че не разбрах?
Трябва ти нещо, подобно на това:
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия