Така и така другата седмица ще си режа неща за мен,примерно подпори за козирки на пероните, така и така са ситнежи, и има място, ако някой реши да ми пише да пусна повече, да се уплътни материала
Ама ти си в Н0!!!! (макар ако са в І-ва епоха - и мен ме интересува дори в Н0! )Дай вид на това което искаш да си режеш и уплътняваш?
Ех, ние сме със селски гари, там козирки няма ! И като каза перони се сещам да питам какво трябва да е отстоянието от първия коловоз до гаровото сздание. Чудя се на колко на поставя гарата от 1 коловоз. Гарата ми е от селски тип, от вида на Видбол, Съединение, Твърдица, Стрелча, Макреш и т.н
......нищо лично, но все пак е дразнещо да се задават въпроси, без да се прочете нещо все пак...
Преброй плочките и си сметни!
Цитат на: toniemi link=topic=3197.msg60734#msg60734 date=1306837191Преброй плочките и си сметни! ...що то ако беше схванат принципа с височината на човека (тун в тази тема), щеше да се сетиш за плочките.Вярно от тази ти снимка чертеж трудно се изкарва, но пък размера може и да се сметне, както казва Тони .Впрочем те са шестоъгълни, така че освен броенето, ти трябват и два размера от тях - сещаш ли се кои по-точно!!!
Плочките са правилни шестоъгълници, демек размера е само един. Оттам нататък е проста математика...
Когато няма теренни и градоустройствени ограничения,приемното здание трябва да бъде отдалечено от оста на първи коловоз най-малко на 9 метра за малки гари и на 12-15 метра за по-големите пътнически гари. Това минимално разстояние трябва да се увеличава,когато се предвижда бъдещо удвояване на жп линия или разширяване на гарата към приемното здание