Ревюта и поддръжка на модели | Reviews and maintenance of models > Създаване, ремонти и усъвършенстване на модели | Creation, repairs and tuning up models
За гарите и размерите
gzo:
--- Цитат на: pach link=topic=3197.msg60722#msg60722 date=1306833377 ---......нищо лично, но все пак е дразнещо да се задават въпроси, без да се прочете нещо все пак...
--- Край на цитат ---
Не се дразни де, нещо все пак е прочетено, :) но отговора който търся не е намерен и за това задавам въпрос. Блгодаря, че си направил труда да ми насочиш вниманието към линковете, но те съдържат информацията която аз търся.
Мен ме интересува колко е широка гаровата площадка на въпросния тип гари. Въпросната ширина е отстоянието от основите на приемното гарово сдание до 1 коловоз. Ако така написано е трудно за разбиране ще онагледя....
toniemi:
Преброй плочките и си сметни!
pach:
--- Цитат на: toniemi link=topic=3197.msg60734#msg60734 date=1306837191 ---Преброй плочките и си сметни!
--- Край на цитат ---
:good: :good: :good: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
...що то ако беше схванат принципа с височината на човека (тун в тази тема), щеше да се сетиш за плочките.
Вярно от тази ти снимка чертеж трудно се изкарва, но пък размера може и да се сметне, както казва Тони :hi:.
Впрочем те са шестоъгълни, така че освен броенето, ти трябват и два размера от тях - сещаш ли се кои по-точно!!! ;)
gzo:
--- Цитат на: toniemi link=topic=3197.msg60734#msg60734 date=1306837191 ---Преброй плочките и си сметни!
--- Край на цитат ---
Благодаря, това е добра идея ! Ще потърся обаче снимка с друга гара с правоъгълни плочки, хем по-добре да се виждат хем по-лесно се броят :good:
staff123:
--- Цитат на: pach link=topic=3197.msg60735#msg60735 date=1306837582 ---
--- Край на цитат ---
:good: :good: :good: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
...що то ако беше схванат принципа с височината на човека (тун в тази тема), щеше да се сетиш за плочките.
Вярно от тази ти снимка чертеж трудно се изкарва, но пък размера може и да се сметне, както казва Тони :hi:.
Впрочем те са шестоъгълни, така че освен броенето, ти трябват и два размера от тях - сещаш ли се кои по-точно!!! ;)
--- Край на цитат ---
Плочките са правилни шестоъгълници, демек размера е само един. Оттам нататък е проста математика...
:)
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия