Ревюта и поддръжка на модели | Reviews and maintenance of models > Създаване, ремонти и усъвършенстване на модели | Creation, repairs and tuning up models

За гарите и размерите

<< < (4/14) > >>

gzo:

--- Цитат на: niki link=topic=3197.msg60706#msg60706 date=1306825822 ---Така и така другата седмица ще си режа неща за мен,примерно подпори за козирки на пероните, така и така са ситнежи, и има място, ако някой реши да ми пише да пусна повече, да се уплътни материала :drinks:

--- Край на цитат ---

Ех, ние сме със селски гари, там козирки няма ! И като каза перони се сещам да питам какво трябва да е отстоянието от първия коловоз до гаровото сдание. Чудя се на колко на поставя гарата от 1 коловоз. Гарата ми е от селски тип, от вида на Видбол, Съединение, Твърдица, Стрелча, Макреш и т.н

niki:

--- Цитат на: pach link=topic=3197.msg60707#msg60707 date=1306826198 ---Ама ти си в Н0!!!! (макар ако са в І-ва епоха - и мен ме интересува дори в Н0!  ;))
Дай вид на това което искаш да си режеш и уплътняваш?
 :yes:

--- Край на цитат ---
Да не смятам колко е в тт, и както е готов модула се намалява , знаеш как на корела и е  готов.Ще експортна чертежа в jpg,и ще постна

niki:
Стан , като гледам снимката на тзаи гара,, Филипово,, ми се струва, че е иколо 4 метра.

pach:

--- Цитат на: gzo link=topic=3197.msg60716#msg60716 date=1306831238 ---Ех, ние сме със селски гари, там козирки няма ! И като каза перони се сещам да питам какво трябва да е отстоянието от първия коловоз до гаровото сздание. Чудя се на колко на поставя гарата от 1 коловоз. Гарата ми е от селски тип, от вида на Видбол, Съединение, Твърдица, Стрелча, Макреш и т.н

--- Край на цитат ---

Ми може би не е лошо освен да се пише и да се чете,
щото това точно вчера беше обсъждано ТУК

И допълнено тук

...нищо лично, но все пак е дразнещо да се задават въпроси, без да се прочете нещо все пак...

niki:

--- Цитат на: pach link=topic=3197.msg60707#msg60707 date=1306826198 ---Ама ти си в Н0!!!! (макар ако са в І-ва епоха - и мен ме интересува дори в Н0!  ;))
Дай вид на това което искаш да си режеш и уплътняваш?
 :yes:

--- Край на цитат ---
, синичкото е само гравирано, а жълтото -издупчено http://nikyyy.snimka.bg/other/maket.584748.23705679

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия