Автор Тема: В търсене на ...  (Прочетена 4372 пъти)

LOKY

• Гост
  • Trade Count: (0)
В търсене на ...
« -: 07 Юни 2011, 06:47:20 »
Май трябваше първо тук да питам а не да навърта 300 телефона че даже и до чужбина но както и да е ...
Та скъсах се да търся къде ли не на Revell Star Wars easy model kit AT-RT и все греда. Ако някой добър човечец знае как да се докопам до въпросното AT-RT много ще се радвам :)

LOKY

• Гост
Re:В търсене на ...
« Отговор #2 -: 07 Юни 2011, 18:50:29 »
Много благодаря :)

liro4605

• Гост
« Отговор #3 -: 03 Февруари 2013, 14:59:44 »
    Искам да намеря един бг филм но не се сещам за заглавието му.Двама приятели все си поръчваха в една сладкарница единия боза ,а другия кола и на средата на чашите си ги разменяха.Накрая на филма всеки си изпи неговата чаша до дъно.Ако някой се сеща за заглавието на филма ще съм му задължен  :hi:

Друг един клип на бг група се е запечатал в спомените ми но не се сещам нито за заглавието на песента нито коя е групата.Това което си спомням е,че солистката беше момиче клипа беше черно бял и е снима под един от жп надлезите между гара Бс и Вл.Павлов.На фона постоянно минаваха влакове с 46ки. Ако някой се сеща за клипа или групата или пък да го има също ще съм му задължен  :hi:

hristo_t

• Trade Count: (18)
  • Hero Member
  • Публикации: 534
  • Рейтинг: 1
  • H0 - IV DR/DB Бургас
« Отговор #4 -: 03 Февруари 2013, 16:07:16 »
Цитат на: liro4605 link=topic=3234.msg86415#msg86415 date=1359896384
   Искам да намеря един бг филм но не се сещам за заглавието му.Двама приятели все си поръчваха в една сладкарница единия боза ,а другия кола и на средата на чашите си ги разменяха.Накрая на филма всеки си изпи неговата чаша до дъно.Ако някой се сеща за заглавието на филма ще съм му задължен  :hi:

Миро, защо ми се струва че този филм съм го гледал и ми е останало в съзнанието че е от 1979 година. Годината в която и аз съм се родил.
Мисля че беше руски, ама може и български да е бил помня ли - "Беги, я тебя люблю" или в превод "Бягай обичам те"

Не си спомням основния сюжет на филма, но имаше двама приятели Коки и Ангел боксьори, които към края на филма трябваше да се боксират един срещу друг.
Страшно ми е запечатана сцената как често отиват в една сладкарница и единия си поръчва Боза, а другия Кола изпиват половината и си разменят чашите. След боксовият мач пак бяха в сладкарничката всеки изпи половината.. погледна си чашата и изпи останалото.
« Последна редакция: 03 Февруари 2013, 16:26:47 от hristo_t »

liro4605

• Гост
« Отговор #5 -: 03 Февруари 2013, 16:37:36 »
 :hi: той е ,но все мисля че беше БГ .Явно така ми се е запечатал спомена  :hi:

mitko0888

• Trade Count: (35)
  • Hero Member
  • Публикации: 2437
  • Рейтинг: 1036
  • H0, еп. I, II, III, IV, София
    • Снимките ми ...

hristo_t

• Trade Count: (18)
  • Hero Member
  • Публикации: 534
  • Рейтинг: 1
  • H0 - IV DR/DB Бургас
« Отговор #7 -: 03 Февруари 2013, 16:51:59 »
Да вярно че и великият Калоянчев играеше. Пък и аз къде отивам Кока Кола през 1979 година в СССР--- :diablo:

zazo

• КЖМ - България
  • Hero Member
  • Публикации: 2049
  • Рейтинг: 263
« Отговор #8 -: 18 Февруари 2013, 15:42:50 »
Някой може ли да даде акъл къде в София има 5-цветен лазарен принтер (5-ти цват бяло). За А4 става въпрос. Намерих едни, но го играят печатница и с под 100 бройки не се занимават. Не говорим за сито, офсет и т.н. печатане.

G_GROZ

• Гост
« Отговор #9 -: 18 Февруари 2013, 19:20:06 »
Виж лична :yes: