Топалов така да викаше (поста ти е върло нарушение на правилата - така само се крещи), и за моделизма!!!
Хетцера е казал това което аз ви наредих с 20-те цитата.
Идеята беше да ви цитирам вас самите, щото доста от изказванията ви бяха точни примери за някоя от точките на съветската директива.
Същата прераснала в нов етап на страниците от "докрлада Ран-Ът", който обаче едва ли сте прочели, съдейки че продължавате да "буйствате тук".
Искахте аргументи - дадох ви ги, но колегата нямало да го чете - ми тогава да спре да пише в тази тема ще е още по-добре.
Но както знаем Поразяващата уста (Хетцера

) е майстора на късия разказ. Проблема е, че ако той ви го казва в прав текст, не го схващате. Аз ви написах само отбрани цитати - дълго ви било за четене. Или ако сте го прочели, не желаете да го коментирате, щото вътрешно сами видяхте за какво става точно на въпрос.
Ами стойте си в собствения сос тогава и стига ни занимавахте с плача по отминалото време - то никога няма да настъпи. И не защото аз ще му преча, а защото конюктурата (за разлика от вас) се развива и върви напред ...към още по-богати чичковци (господарите на парите) , същите те дето са и кукловодите на света. Те постигат своето с вас или без вас.
Но и в двата случая вие косвено им помагате, като не виждате и не чувате какво става въобще.
Евроком, за втори път казвам, че това е всеизвестен лаф ----> "Не плачи на чужд гроб, щото не знаеш накъде е обърнат и да не се окаже, че плачеш на оная му работа!" ----който лаф ти не знаеш. Даниел го перефразира направо за своята религия и Христо
с, а не е имал предвид Христо.
Обаче ти пак налиташ да покажеш колко внимателно четеш...
Не съм очаквал да "потрошиш" 100 лв "за делото" - да защитиш 14-та линия от демонтаж и именно за това очаквам да спреш да ни даваш за пример митингуване (още повече че след три дни лозунги, за последното сам заяви, че няма да дойдеш)!!!
Така че крайно време е да престанеш с лозунгите и да преминеш към дела.
Огледай се какво точно не е наред, щото аз на твое място бих се замисли след 8 дисциплинарни уволнения,
най- малкото какво да правя , а не да мрънкам по форумите!!!
Не можеш да ме убедиш, че осем работодателя са лоши а ти си единствен безгрешен, по никакъв начин!!!!
Но в крайна сметка пак ви призовавам - да се върнем край моделите си,
защото тук и да ви представят аргументи, вие не ги виждате,
а спорите само наистина да напълним темата с локуми!!!
Приятен ден!