Автор Тема: ПОЧЕШИЕЗИК или как да не храним с локум всяка тема!  (Прочетена 243603 пъти)

topalov

• Гост
  • Trade Count: (0)
ЕВАЛА, моделисти!
Ашколсун, рахат локумджии!
Машаала за шукаритетната тема!

ПОКЛОН!
« Последна редакция: 27 Юни 2011, 16:03:55 от Dispatcher »

XRISTO

• Trade Count: (18)
  • Hero Member
  • Публикации: 2447
  • Рейтинг: 12
  • НО - III-IV епоха,DB и DR Ловеч
Аууу, че крясък! Спука ми тъпанчетата.  :pleasantry:

Der Hetzer

• Trade Count: (59)
  • Hero Member
  • Публикации: 1526
  • Рейтинг: 148
няма смисъл да разделяте периода преди 10 ноември и след...
едното е в следствие на другото или казано накратко - в нашата държава от 20 г насам управлява задкулисно малцинството от ДС, обслужващо интересите на бившата БКП-номенклатура, която от комунистическа стана капиталистическа. Мутрите и милиционерите са техните пазванти. Каквото и да направи мнозинството, който и да избере, все ще попадне на номенклатурния им апарат. Който се опита да направи нещо положително в БГ-политиката, няма да го бъде дълго.

така че бройте съсипването на държавата от 1944 насам

XRISTO

• Trade Count: (18)
  • Hero Member
  • Публикации: 2447
  • Рейтинг: 12
  • НО - III-IV епоха,DB и DR Ловеч
Ами допускам, че може би във всеки парламент попадат и честни хора с добри намерения, както и във всяко правителство. Че може и свестни премиери и президенти да е имало, но политиката също е колективен спорт - когато всички останали крадат, мамят и лъжат а и са попаднали в командния апарат с такива намерения, то по някое време и на честните и свестни хора не им остава нищо друго, освен да се откажат или да ги "откажат" останалите доброзорно. Е, има и някои, които си казват "аджеба, аз ли съм най - глупав, че не направя пачката и уредя роднините?" и се сливат с останалите в едно бандитска клика, която демагогства, изказва се възмутено по телевизията, обяснявайки и опрвадавайки се или със "огромен външен дълг" или със поредната икономическа криза. Когато човек не иска да свърши нещо, (в случая да вдигне заплатите и пенсиите на хората) винаги ще си намери причини за това.  :fie:

pach

• Trade Count: (42)
  • Hero Member
  • Публикации: 12375
  • Рейтинг: 1338
  • ТТ & Н0; DR & BDZ;ep.I-III(~VI)&selfmade
    • За моделизма

Топалов  така да викаше (поста ти е върло нарушение на правилата - така само се крещи), и за моделизма!!!

Хетцера е казал това което аз ви наредих с 20-те цитата.
Идеята беше да ви цитирам вас самите, щото доста от изказванията ви бяха точни примери за някоя от точките на съветската директива.
Същата прераснала в нов етап на страниците от "докрлада Ран-Ът", който обаче едва ли сте прочели, съдейки че продължавате да "буйствате тук".
Искахте аргументи - дадох ви ги, но колегата нямало да го чете - ми тогава да спре да пише в тази тема ще е още по-добре.
Но както знаем Поразяващата уста (Хетцера ;)) е майстора на късия разказ. Проблема е, че ако той ви го казва в прав текст, не го схващате. Аз ви написах само отбрани цитати - дълго ви било за четене. Или ако сте го прочели, не желаете да го коментирате, щото вътрешно сами видяхте за какво става точно на въпрос.
 Ами стойте си в собствения сос тогава и стига ни занимавахте с плача по отминалото време - то никога няма да настъпи. И не защото аз ще му преча, а защото конюктурата (за разлика от вас) се развива и върви напред ...към още по-богати чичковци (господарите на парите) , същите те дето са и  кукловодите на света. Те постигат своето с вас или без вас.
 Но и в двата случая вие косвено им помагате, като не виждате и не чувате какво става въобще.

Евроком, за втори път казвам, че това е всеизвестен лаф ----> "Не плачи на чужд  гроб, щото не знаеш накъде е обърнат и да не се окаже, че плачеш на оная му работа!" ----който лаф ти не знаеш. Даниел го перефразира направо за своята религия и Христос, а не е имал предвид Христо.
Обаче ти пак налиташ да покажеш колко внимателно четеш...

Не съм очаквал да "потрошиш" 100 лв "за делото" - да защитиш 14-та линия от демонтаж и именно за това очаквам да спреш да ни даваш за пример митингуване (още повече че след три дни лозунги, за последното сам заяви, че няма да дойдеш)!!!
 Така че крайно време е да престанеш с лозунгите и да преминеш към дела.
Огледай се какво точно не е наред, щото аз на твое място бих се замисли след 8 дисциплинарни уволнения,
най- малкото какво да правя ,  а не да мрънкам по форумите!!!
Не можеш да ме убедиш, че осем работодателя са лоши а ти си единствен безгрешен, по никакъв начин!!!!

Но в крайна сметка пак ви призовавам - да се върнем край моделите си,
защото тук и да ви представят аргументи, вие не ги виждате,
 а спорите само наистина да напълним темата с локуми!!!

Приятен ден!

evrokoma

• Гост
Даааа не отричам че съм уволняван 8 пъти ама там където са ма уволнили навсякъде са ми отменили наказанието след посещение на трудова инспекция.Така че аз винаги съм си търсил правата и от всичките тези 8 места са ме уволнявали именно защото не стоях като останалите да търпя да ме газят а си търсех правото на нормирано работно време и достойно заплащане на извънредния труд който съм полагал.Ама виждам доста обстойно си изровил всичките ми мнения от форумите в които съм регистриран :lol:
Относно митингите да бих присъствал стига да имах тази възможност (финансова),престанете да гледате само от гледната точка на софиянци пак ви казвам тук в провинцията е друга българия :angry:

widowmaker

• Гост
Цитат на: evrokoma link=topic=3247.msg62406#msg62406 date=1309167827
Даааа не отричам че съм уволняван 8 пъти ама там където са ма уволнили навсякъде са ми отменили наказанието след посещение на трудова инспекция.Така че аз винаги съм си търсил правата и от всичките тези 8 места са ме уволнявали именно защото не стоях като останалите да търпя да ме газят а си търсех правото на нормирано работно време и достойно заплащане на извънредния труд който съм полагал.Ама виждам доста обстойно си изровил всичките ми мнения от форумите в които съм регистриран :lol:
Относно митингите да бих присъствал стига да имах тази възможност (финансова),престанете да гледате само от гледната точка на софиянци пак ви казвам тук в провинцията е друга българия :angry:

Добре де, разбрахме, там е друга България (повечето също сме дошли от там).
А защо седиш там? Що не си потърсиш другаде работа, т.е. там, където има?
Аз излязох от Русе на 39г., така като те гледам си доста по-млад и моят съвет е
да не си пропиляваш времето наливайки от пусто в празно, щото след време ще го търсиш,
но няма да можеш да го върнеш (и ще съжаляваш за това, което не си а си можел да направиш).
Като няма работа - бягай там, където има. Не става да стоиш там и да чакаш нещата да се оправят,
може това да не стане докато сме живи.

evrokoma

• Гост
Нали ти самия каза че неможе всички да дойдем в София.А и аз съм оптимист все някога нещата ще се наредят е може да не го доживея ама карай.  :yes:

widowmaker

• Гост
Цитат на: evrokoma link=topic=3247.msg62408#msg62408 date=1309169965
Нали ти самия каза че неможе всички да дойдем в София.А и аз съм оптимист все някога нещата ще се наредят е може да не го доживея ама карай.  :yes:

Не иде реч само за София, можеш да отидеш и навън да поработиш, не е нужно да е за постоянно, много хора го правят сезонно.
Все се изкарва по нещо по добро като сума в сравнение с Бг

pach

• Hero Member
    • За моделизма

Много се лъжеш приятелю, че съм обикалял по форумите в които пишеш, да те "следя".
ПРосто ти навсякъде мърмориш и плачкаш!!!
Ама само до там ти стигат силите...

Като не е навсякъде София, ми направете си го и вие густо!!!

Виж Стара Загора - след пет години ще е столица, та най-после и ние софиянци да почнем
да се титулуваме "провинциалисти". :lol: :lol: :lol:

Докато имате провинциално мислене, ще сте си провинция!

Ние няма да дойдем да ви оправим и вашите градове и села, пък вие да напълните
столицата с всякакви "работни" хора, дето ги взимат на работа, само защото са готови да
работят за жълти стотинки, дето и ние софиянци не го правим.

Няма провинциалист който да е дошъл
на работа в столицата и да не е подбил пазара на работна ръка.

От тази гледна точка, щом като столицата вие виновна да няма работа при вас,
спрете да подбивате цената на работата при нас, ами си оправете родните места...
па ако щете и с митинги. Или крайно време е да се хванете на работа, спретнете си по една фирма
направете нов продукт, препродайте нещо, въобще развийте си бизнеса и плащайте по пет заплати,
на едно работно място.

Щото пък на нас ни писна да ни блокирате града за щяло и нещяло.
Кой къде го сърби и боли идва и блокира столицата,
а ние да се чудим как да стигнем до работните си места,
да доставим това и онова и въобще да работим нормално,
без да ни викат от улицата разни "гладни" митингуващи,
като последните циганьори дето им плащат от скрападжийските фирми например!!!

Крайно време е да се вземета на сериозна по родните си места,
а не всеки друг да вие виновен за щяло и нещяло!!!

TheJackal

• КЖМ - България
  • Trade Count: (35)
  • Hero Member
  • Публикации: 1710
  • Рейтинг: 159
  • ТТ 1:120 III und IV Epoch DB & DR
Хи, хи, хи! :lol:
Стана ми много смешно за това, че някой се наричат "СОФИЯНЦИ" и "ПРОВИНЦИАЛИСТИ".
СОФИЯНЦИ - това, че живеете в столицата не значи, че сте такива! ЗАЩО - защото истинските софиянци измряха до края на 80, началото на 90 години. Софиянец е този който може да каже, че поне 4-5 поколения са живели в София, останалите казвам 98% от форума сте като мене провинциалисти, от околните села и градове. Ако не са провинциалистите в най - голямото село дето му казвате "СТОЛИЦА " сте умрели от глад! Ако ще и л**на и камъни да падат от небето, трябва да дойдете и да си натопите задниците в гьола наречен "Черно море", защото иначе ходите цяла година като болни.
Да, аз съм кореняк бургазлия поне от 5-6 поколения и не ми пука.
Единият ми род е от Стара Загора, пра,пра - дядо ми е първия кмет след освобождението на града, ако някой се интересува от къде и що съм да пита на П.М, ще му кажа. Другия са си баш от Бургас - основате ли са на града.
Да не го крия , че съм реституиран и не си знам имотите и още продължавам да водя дела , но пак казвам, милион пъти бе по - добре по живково време. Бил съм и партиен член - не ме е срам, такива бяха времената.
Писна ми да чета безсмислени теми в този форум, който е само "уж" за ж. п. моделизъм! Постове на хора, които са вещи, знаещи и можещи - на всяко гърне - мерудия.
Най - любезно моля администраторите да вземат нужните мерки и във всяка една тема да затрият ненужните постове!!! Давам им срок до 30.06.2011 год. - 23.59 часа, вечерта срещу измисления ден Джулай! Пускам спамер бот във форума и престава да съществува, нека ме баннат за този ми пост, с рутер съм и това не ми е истинското IP, ползвам винаги прокси.

ПИСНА МИ, КАЗВАМ ВИ ГО ЧИСТОСЪРДЕЧНО ПРИЯТЕЛИ!!! ЗАМИСЛЕТЕ СЕ!!!

refil

• Trade Count: (14)
  • Hero Member
  • Публикации: 552
  • Рейтинг: 43
  • Клуб BG TT

widowmaker

• Гост
@ TheJackal :

1. Ами не чети бе, или някой стои до теб и ти е опрял пистолет в главата?
2. Черно Море наистина е гьол и откакто съм се уволнил от флота 1988г,
по нашето черноморие не съм и стъпвал (да не съм луд, в Гърция ми е 2 пъти по-евтино).
3. Ако не са "тъпите" софиянци да си топят задниците (и да си оставят парите) във вашия "гьол"
(което излиза поне 2 пъти по скъпо от Гърция, 100 пъти по мръсно и 100 пъти по-пълно с паплач),
ще имате да опъвате уши от глад - вие и другите отворковци по на север - варненци.
4. И без излишни нерви, в твоите постове има също достатъчно много боклук.
(направи си сам сметка колко полезни поста си написал в тоя форум, от които другите да почерпят
някакво ноу хау, важна информация и т.н.)

Иначе нищо лично, аз даже не съм от София.

pach

• Hero Member
    • За моделизма
По твойте критерии аз съм кореняк софиянец...
Но не там е въпроса...

Искам да попитам А ТИ колко теми с моделизъм си направил???
Или в колко теми си написал нещо съществено по моделизма???
И въобще какви са тези заплахи???
 :diablo: :diablo: :diablo:
Като не ти харесва тук, разкарай се - защо трябва да унищожаваш нещо създадено от другите с толкова труд????
Като ти е писнало, пак( казвам ----> разкарай се и толкоз!
Или си поредния поръчков спамер  май!!!!

Аман от провинциалистите в главите ви!!!
Крайно време е да вземете да пишете по моделистки теми, а не да се чудите как да
изкарате колегите си и форумаq че не са моделистки.

Дани преди известно време пита - колко от вас са пуснали наистина постове по темите.
Ама не ми говори за тема Похвали се или Продажби.

Впрочем това което се чува за НЯКОЙ продавачи тук минава всякакви граници,
и ако не се вземат мерки да си преразгледат цените и представяната тук стока,
ще бъда принуден официално да искам отстранявмането им от форума.
За представяне на заблуждаваща информация, снимки и стока която не отговаря на описанието си!!!
Заблудата не е случайна, а такива преднамерени действия не са оправдани по никакъв начин.
За сега няма да ги огласявам тук, но е кофти да се правят на тарикати за сметка на
коректни купувачи.
 Знаят се кои са , така че да вземат необходимите мерки по адрес на купувачите си.

В противен случай ще бъдат докладвани на форумната администрация и освен бан,
ще стана и на резил като един друг случай от Пловдив.

« Последна редакция: 27 Юни 2011, 15:49:50 от pach »

mill

• Гост
Цитат на: TheJackal link=topic=3247.msg62413#msg62413 date=1309176531
Давам Ти срок до 30.06.2011 год. - 23.59 часа,
И жъ тъ обада на  Билю Гейтца оти си си турил нилигалин виндоувс,и тогъва жъ видиш ти -кон боб пасе  ли  и мюслиманин прасе яде ли... :blind:
Стефчо ,кво става ве майна... градушка  към Бургас не съм чул да е валяла,вземи си банския,фотоапарата,пък отиди на централния плаж,снимай некоя кака ,ама цицореста, не  с прани чорапи отпред  и ако ни уважаваш другарите,да я споделиш с нас :blind: Глей какви по приятни занимания можеш да имаш- ти тука на железопътен Ал Зуахири се правиш:) :blind: