Общ форум | Chit-chat > Общи приказки извън хобито | Chit-chat away from the hobby
ПОЧЕШИЕЗИК или как да не храним с локум всяка тема!
evrokoma:
Даааа не отричам че съм уволняван 8 пъти ама там където са ма уволнили навсякъде са ми отменили наказанието след посещение на трудова инспекция.Така че аз винаги съм си търсил правата и от всичките тези 8 места са ме уволнявали именно защото не стоях като останалите да търпя да ме газят а си търсех правото на нормирано работно време и достойно заплащане на извънредния труд който съм полагал.Ама виждам доста обстойно си изровил всичките ми мнения от форумите в които съм регистриран :lol:
Относно митингите да бих присъствал стига да имах тази възможност (финансова),престанете да гледате само от гледната точка на софиянци пак ви казвам тук в провинцията е друга българия :angry:
widowmaker:
--- Цитат на: evrokoma link=topic=3247.msg62406#msg62406 date=1309167827 ---Даааа не отричам че съм уволняван 8 пъти ама там където са ма уволнили навсякъде са ми отменили наказанието след посещение на трудова инспекция.Така че аз винаги съм си търсил правата и от всичките тези 8 места са ме уволнявали именно защото не стоях като останалите да търпя да ме газят а си търсех правото на нормирано работно време и достойно заплащане на извънредния труд който съм полагал.Ама виждам доста обстойно си изровил всичките ми мнения от форумите в които съм регистриран :lol:
Относно митингите да бих присъствал стига да имах тази възможност (финансова),престанете да гледате само от гледната точка на софиянци пак ви казвам тук в провинцията е друга българия :angry:
--- Край на цитат ---
Добре де, разбрахме, там е друга България (повечето също сме дошли от там).
А защо седиш там? Що не си потърсиш другаде работа, т.е. там, където има?
Аз излязох от Русе на 39г., така като те гледам си доста по-млад и моят съвет е
да не си пропиляваш времето наливайки от пусто в празно, щото след време ще го търсиш,
но няма да можеш да го върнеш (и ще съжаляваш за това, което не си а си можел да направиш).
Като няма работа - бягай там, където има. Не става да стоиш там и да чакаш нещата да се оправят,
може това да не стане докато сме живи.
evrokoma:
Нали ти самия каза че неможе всички да дойдем в София.А и аз съм оптимист все някога нещата ще се наредят е може да не го доживея ама карай. :yes:
widowmaker:
--- Цитат на: evrokoma link=topic=3247.msg62408#msg62408 date=1309169965 ---Нали ти самия каза че неможе всички да дойдем в София.А и аз съм оптимист все някога нещата ще се наредят е може да не го доживея ама карай. :yes:
--- Край на цитат ---
Не иде реч само за София, можеш да отидеш и навън да поработиш, не е нужно да е за постоянно, много хора го правят сезонно.
Все се изкарва по нещо по добро като сума в сравнение с Бг
pach:
Много се лъжеш приятелю, че съм обикалял по форумите в които пишеш, да те "следя".
ПРосто ти навсякъде мърмориш и плачкаш!!!
Ама само до там ти стигат силите...
Като не е навсякъде София, ми направете си го и вие густо!!!
Виж Стара Загора - след пет години ще е столица, та най-после и ние софиянци да почнем
да се титулуваме "провинциалисти". :lol: :lol: :lol:
Докато имате провинциално мислене, ще сте си провинция!
Ние няма да дойдем да ви оправим и вашите градове и села, пък вие да напълните
столицата с всякакви "работни" хора, дето ги взимат на работа, само защото са готови да
работят за жълти стотинки, дето и ние софиянци не го правим.
Няма провинциалист който да е дошъл
на работа в столицата и да не е подбил пазара на работна ръка.
От тази гледна точка, щом като столицата вие виновна да няма работа при вас,
спрете да подбивате цената на работата при нас, ами си оправете родните места...
па ако щете и с митинги. Или крайно време е да се хванете на работа, спретнете си по една фирма
направете нов продукт, препродайте нещо, въобще развийте си бизнеса и плащайте по пет заплати,
на едно работно място.
Щото пък на нас ни писна да ни блокирате града за щяло и нещяло.
Кой къде го сърби и боли идва и блокира столицата,
а ние да се чудим как да стигнем до работните си места,
да доставим това и онова и въобще да работим нормално,
без да ни викат от улицата разни "гладни" митингуващи,
като последните циганьори дето им плащат от скрападжийските фирми например!!!
Крайно време е да се вземета на сериозна по родните си места,
а не всеки друг да вие виновен за щяло и нещяло!!!
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия