Общ форум | Chit-chat > Общи приказки извън хобито | Chit-chat away from the hobby
ПОЧЕШИЕЗИК или как да не храним с локум всяка тема!
TheJackal:
Хи, хи, хи! :lol:
Стана ми много смешно за това, че някой се наричат "СОФИЯНЦИ" и "ПРОВИНЦИАЛИСТИ".
СОФИЯНЦИ - това, че живеете в столицата не значи, че сте такива! ЗАЩО - защото истинските софиянци измряха до края на 80, началото на 90 години. Софиянец е този който може да каже, че поне 4-5 поколения са живели в София, останалите казвам 98% от форума сте като мене провинциалисти, от околните села и градове. Ако не са провинциалистите в най - голямото село дето му казвате "СТОЛИЦА " сте умрели от глад! Ако ще и л**на и камъни да падат от небето, трябва да дойдете и да си натопите задниците в гьола наречен "Черно море", защото иначе ходите цяла година като болни.
Да, аз съм кореняк бургазлия поне от 5-6 поколения и не ми пука.
Единият ми род е от Стара Загора, пра,пра - дядо ми е първия кмет след освобождението на града, ако някой се интересува от къде и що съм да пита на П.М, ще му кажа. Другия са си баш от Бургас - основате ли са на града.
Да не го крия , че съм реституиран и не си знам имотите и още продължавам да водя дела , но пак казвам, милион пъти бе по - добре по живково време. Бил съм и партиен член - не ме е срам, такива бяха времената.
Писна ми да чета безсмислени теми в този форум, който е само "уж" за ж. п. моделизъм! Постове на хора, които са вещи, знаещи и можещи - на всяко гърне - мерудия.
Най - любезно моля администраторите да вземат нужните мерки и във всяка една тема да затрият ненужните постове!!! Давам им срок до 30.06.2011 год. - 23.59 часа, вечерта срещу измисления ден Джулай! Пускам спамер бот във форума и престава да съществува, нека ме баннат за този ми пост, с рутер съм и това не ми е истинското IP, ползвам винаги прокси.
ПИСНА МИ, КАЗВАМ ВИ ГО ЧИСТОСЪРДЕЧНО ПРИЯТЕЛИ!!! ЗАМИСЛЕТЕ СЕ!!!
refil:
:clapping: :clapping: :clapping: :clapping: :clapping: :clapping: :clapping: :clapping: :clapping: :clapping:
widowmaker:
@ TheJackal :
1. Ами не чети бе, или някой стои до теб и ти е опрял пистолет в главата?
2. Черно Море наистина е гьол и откакто съм се уволнил от флота 1988г,
по нашето черноморие не съм и стъпвал (да не съм луд, в Гърция ми е 2 пъти по-евтино).
3. Ако не са "тъпите" софиянци да си топят задниците (и да си оставят парите) във вашия "гьол"
(което излиза поне 2 пъти по скъпо от Гърция, 100 пъти по мръсно и 100 пъти по-пълно с паплач),
ще имате да опъвате уши от глад - вие и другите отворковци по на север - варненци.
4. И без излишни нерви, в твоите постове има също достатъчно много боклук.
(направи си сам сметка колко полезни поста си написал в тоя форум, от които другите да почерпят
някакво ноу хау, важна информация и т.н.)
Иначе нищо лично, аз даже не съм от София.
pach:
По твойте критерии аз съм кореняк софиянец...
Но не там е въпроса...
Искам да попитам А ТИ колко теми с моделизъм си направил???
Или в колко теми си написал нещо съществено по моделизма???
И въобще какви са тези заплахи???
:diablo: :diablo: :diablo:
Като не ти харесва тук, разкарай се - защо трябва да унищожаваш нещо създадено от другите с толкова труд????
Като ти е писнало, пак( казвам ----> разкарай се и толкоз!
Или си поредния поръчков спамер май!!!!
Аман от провинциалистите в главите ви!!!
Крайно време е да вземете да пишете по моделистки теми, а не да се чудите как да
изкарате колегите си и форумаq че не са моделистки.
Дани преди известно време пита - колко от вас са пуснали наистина постове по темите.
Ама не ми говори за тема Похвали се или Продажби.
Впрочем това което се чува за НЯКОЙ продавачи тук минава всякакви граници,
и ако не се вземат мерки да си преразгледат цените и представяната тук стока,
ще бъда принуден официално да искам отстранявмането им от форума.
За представяне на заблуждаваща информация, снимки и стока която не отговаря на описанието си!!!
Заблудата не е случайна, а такива преднамерени действия не са оправдани по никакъв начин.
За сега няма да ги огласявам тук, но е кофти да се правят на тарикати за сметка на
коректни купувачи.
Знаят се кои са , така че да вземат необходимите мерки по адрес на купувачите си.
В противен случай ще бъдат докладвани на форумната администрация и освен бан,
ще стана и на резил като един друг случай от Пловдив.
mill:
--- Цитат на: TheJackal link=topic=3247.msg62413#msg62413 date=1309176531 --- Давам Ти срок до 30.06.2011 год. - 23.59 часа,
--- Край на цитат ---
И жъ тъ обада на Билю Гейтца оти си си турил нилигалин виндоувс,и тогъва жъ видиш ти -кон боб пасе ли и мюслиманин прасе яде ли... :blind:
Стефчо ,кво става ве майна... градушка към Бургас не съм чул да е валяла,вземи си банския,фотоапарата,пък отиди на централния плаж,снимай некоя кака ,ама цицореста, не с прани чорапи отпред и ако ни уважаваш другарите,да я споделиш с нас :blind: Глей какви по приятни занимания можеш да имаш- ти тука на железопътен Ал Зуахири се правиш:) :blind:
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия