Общ форум | Chit-chat > Общи приказки извън хобито | Chit-chat away from the hobby

ПОЧЕШИЕЗИК или как да не храним с локум всяка тема!

<< < (29/129) > >>

mitko359:
Може ли да помоля администраторите да направят тази тема такава като темите за Купувам и Продавам
Просто ми е ГНЕВНО че всеки път като отворя форума и отида най-долу където са посочени темите в които е писано виждам това заглавие
Нищо лично към никой пишете си говорете си! :agree: Аз не чета нищо от тази тема но ме дразни това че тя излиза най-горе  постоянно вместо нещо интересно, се пак това е форум за моделизъм   :(

Der Hetzer:
МИНИМАЛНА ЗАПЛАТА В ЛИТРИ БЕНЗИН:
БЪЛГАРИЯ - 98 литра
ГЪРЦИЯ - 560 литра
ГЕРМАНИЯ - 846 литра
САЩ - 1230 литра

XRISTO:

--- Цитат на: Der Hetzer link=topic=3247.msg62506#msg62506 date=1309273582 ---МИНИМАЛНА ЗАПЛАТА В ЛИТРИ БЕНЗИН:
БЪЛГАРИЯ - 98 литра
ГЪРЦИЯ - 560 литра
ГЕРМАНИЯ - 846 литра
САЩ - 1230 литра

(Image removed from quote.)

--- Край на цитат ---

Натова отгоре ми се спука рамката на колелото....  :fie:

evrokoma:
Така е Herz тъжно но факт :(

widowmaker:

--- Цитат на: mitko359 link=topic=3247.msg62504#msg62504 date=1309272701 ---Може ли да помоля администраторите да направят тази тема такава като темите за Купувам и Продавам
Просто ми е ГНЕВНО че всеки път като отворя форума и отида най-долу където са посочени темите в които е писано виждам това заглавие
Нищо лично към никой пишете си говорете си! :agree: Аз не чета нищо от тази тема но ме дразни това че тя излиза най-горе  постоянно вместо нещо интересно, се пак това е форум за моделизъм   :(

--- Край на цитат ---

Вярвай ми, не е проблема в това, че излиза тая тема най отгоре.
Просто няма други теми. Или ако има, са твърде малко...
Проблемът е в това, че рядко някой пише какво е направил или какво мисли да прави.
Какво си е купил и какво му е харесало или не в това, което е купил.
Това е болест на всички форуми, рано или късно раздел купува/продава става най активен.
Реален пример е аудио форума, в който съм един от първите членове, бил съм и администратор там.
Отдавна не го и отварям даже, тъй като освен това, че някой продава някаква си апаратура на старо,
друго нищо интересно... Спрях да поствам проекти, спряха и другите, които пишеха и форумът умря.
Вместо да чакаш някой да напише нещо интересно, пробвай се да напишеш ти.
Нещо, което си си купил и ти е харесало (или пък не), примерно.
Нацъкай му няколко снимки, отвори го да видим какво има вътре.
Утре някой ще иска да си купи същото и така ще си му полезен.
Ще е наясно дали си заслужава парите въпросното нещо или не.

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия