Общ форум | Chit-chat > Общи приказки извън хобито | Chit-chat away from the hobby
ПОЧЕШИЕЗИК или как да не храним с локум всяка тема!
Dispatcher:
Форумната администрация се старае да се намесва възможно най-малко, но и няма да остави нещата да излязат извън контрол.
Много моля участниците, които смятат, че е нужно, отново да прочетат правилата в този форум. Постването и четенето на форума или части от него е напълно доброволно.
Тъй като започват да се наблюдава повишаване на напрежението в тази тема, тя ще бъде заключена за 24 часа, т.е. - до 16:00 ч на 28.06.2011 г до утихване на страстите и завръщане на добрия тон. Ако след отключването на темата нещата не влязат в релси, тя ще бъде изтрита.
Докато темата е заключена, ако бъде открита нова от същия характер, ще бъде изтрита незабавно.
Форумна администрация
Der Hetzer:
Какви са тия ултиматуми за триене на теми, спам-ботове и не знам си какво?
Кой си ти, че да съсипваш форум, в който другите обменят информация, само защото нещо не ти изнася?
Какво значение има какви проксита и измислени IP-та ползваш, след като имаш лице, име и адрес?
Да приемеме хипотетично, че прее**ш форума, после с какви очи ще погледнеш останалите хобисти/моделисти на срещата във Велико Търново например? Това че са написани разни истини в тази тема и на някой не му изнася, значи ли че може да циври и да тропа с крак като малко дете докато не му се угоди? Ами тогава изтрийте цялата секция "Общи приказки извън хобито | Chit-chat away from the hobby"
TheJackal:
Пламене, нямам никакво желание да се карам с когото и да е било в този форум, най - малко пък с теб да си развалям приятелството!
Че не съм моделист, не съм и не го крия! Да, държа си ги в кутии, те пък в кашони в гардероба и кога ми е кеф си ги редя. Правя си колекция на това което ми е присърце и ме радва. По тази причина продавам всичко което не ми е нужно. Ще цитирам един приятел от форума който казва: "Подаяния не правя!"
Относно какво продавам и на каква цена си решавам аз, който има интерес звъни и пита. Случая с един съфорумец, който писа по мой адрес, само ще вметна, че той близо един месец ми даваше зор и имаше възможност да ги държи и гледа в ръцете си близо един час и нещо. В последствие, каза че вървели, а после спрели , дал ги на някой да ги оправя - съгласи се, но от къде да знам този който му ги е поправял какво е правил. Като гледам на клиповете му и трите локомотива си вървят чудесно и то с бясна скорост. Сам знаеш на каква цена пада BR 03 DB на ROKAL в еBay.
Това колко и какви постове съм написал във форума - не съм мерудията на боба и нямам желанието и да бъда. Каквото ми е нужно търся начини и си го намирам или питам по телефона, не ме е срам.
Поръчков спамер не съм и няма и да бъда, а и няма как да се случи.
Der Hetzer, да ли ми пука за форума или не, честно не ми пука. Той не е мой. Само да те светна, че е на доизживяване. Ще ми запука, когато стане форум на клуба, какъвто отдавна трябваше да бъде - скоро и това ще се случи!
Ако някой има други въпроси и претенции, моля, готов съм да му отговоря.
XRISTO:
Я-а-а-а, локумджийската тема пак е отворена! Верно, вчера за малко ме нямаше и нещата доста са загрубели. То това го смятам като отдушник от ежедневното практикуване на "капитализЪма", доста потискащо според мен. Дори и за радетелите на такива високопарни слова като "демокрация" и "капитализъм". Хубавичко е да работиме на по две - три места, ама докато сме здрави. Като легнем болни и разбираме, че всичко е суета, че тези финикийски знаци, изкарани с труд и пот, на по няколко работи хвърчат за лекарства и болници по - бързо от финикийци ;).
Работил съм и за 1000 евро и за 140 лева. Когато взимах 140 лева бях 120 кила и "биех кучето" (това е местен лаф за безделие ;D) по цял ден. Ама не стигаха кинтите да се глезя с това - онова. Когато работех за 1000 евро,бях станал 80 оки от работа - кинти бол, но нямах време да се наспя, пък да не говорим за останалото.Бичиш по 18 часа понякога. Просто установих, че нямам нужда в този момент дори от половината си заплата, освен ако не исках да я даря на бедните - нямаше кога да я харча, нито ядене ми беше сладко, нито имах сили да отида до някой магазин да си угодя с нещо. Излочиш една бира и си труп - не можеш и да изпиеш свястно 40 - 50 евра като пич. Е, можеше да я пращам тук, в България да я харчат наготово, а аз да бухам и бухам....докога?! Докато се скапя и умра, което е що - годе по приемливият вариант, или се разболея и установя, че на никого не му пука за мен, най - малко тези, на които съм пращал готовите кинти. Животът е такъв - сакатият на никого не е драг. Със хубавите спомени и грозното настояще се живее месец, година, две ама цял живот....ако на околните не им дотегне, то на мене определено няма да ми се живее такъв живот.
Истината я прозрях след години - в баланса. Да работи човек умерено, за пари някъде по средата. Така и време се намира, а и парици верно, не са в излишък, но пък долу - горе с по - добро счетоводство стигат за повечето неща. Най - добре би било да работя като за 140 кинта и да взимам 1000 евра, ама да не съм политик, баси?! :lol: :lol: :lol:
Adrian:
цък
цък
цък цък
kis kiss bang bang !
обратното броене започнаааааааааъгрх ! :rabbi:
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия