Общ форум | Chit-chat > Общи приказки извън хобито | Chit-chat away from the hobby
ПОЧЕШИЕЗИК или как да не храним с локум всяка тема!
pach:
:comando: :comando: :comando: :comando: :comando:
:comando: :comando:
:comando: :girl_prepare_fish: :comando:
:comando: :comando:
:comando: :comando: :comando: :comando: :comando:
niki:
;D :haha: :haha: :haha: :haha:Може и така, -бързия спам, срам за спамера, или... Зговорни спамери, макет повдигат :haha: :haha:, може и Те ти булка спамер day ;D ;D :drinks:
Der Hetzer:
--- Цитат на: pach link=topic=3247.msg62547#msg62547 date=1309333734 ---
Когато модел сниман за продажби, се оказва със стопена коруба и рама, но скрити на снимката, се нарича мошеничество.
--- Край на цитат ---
Дорде не е пуснат спамер-бота и не зазвучи песньовката на Юрая Хийп, призовавам да се даде гласност по този случай, както и по всякакви такива, дори и форума да оцелее в бъдеще, такива случаи не трябва да се прикриват, а да се разгласяват на секундата, за да няма и други изгорели и изпържени :yes:
pach:
Случая е достатъчно стар, човека изпатил си по този начин чете тук, но много рядко пише.
Той да си прецени трябва ли да го оповести или не. Аз лично го научих едва миналата събота,
за това реагирах така. Но се оказа, че некоректността се знае и от други хора, дори и без форума.
Това е достатъчно, за да се знае ...и от конкретния продавач да не се купува.
За жалост винаги се прочуваме и бързо се разпространяват лошите случки.
А добрите понякога нарочно (макари неволно) ги забиваме в "девета глуха"!
Това е.
TheJackal:
Пламене, за моя случай лично го оповестих на събирането на клуба на 12 март 2011 год. Според теб за 40 лева BR 86 какво очакваш да получиш при видими неща в момента на сделката (корубата с лепена степенка от към кабината, даже фуломастера си личише, а отностно рамата и там бе видимо лепенето в единият и край) - локомотив излязал от завода с декодер и звук, няма как да стане. Всички знаем, че това е възможно най - калпавия локомотив в ТТ 1:120. Пламен имаше възможността да ги гледа и държи в ръцете си пак казвам повече от час. Вечерта се чухме и каза, че вървяли, след около един час каза че спрели, пак тръгнали и в последствие ги дал на някой да ги погледне и оправи. Този някой е D2 - ако сме се засичали в клуба е било за кратко, не го познавам. В дена на събирането на клуба друг се оплакваше от някаква сделка с деца и татковци ........ Несчитам че взаимоотношенията между купувач и продавач мястото им да се решават е форума. Защо досега някой който е купувал от мен не се оплакал? Явно хората ме слушат когато казвам какви са кусурите и недостатъците на даден артикул. Лично и аз съм помагал на колега да си оправи локомотив купен от тук!
Ето и клиповете му:
Зеления електровоз предполагам е този закупен от мен: http://www.vbox7.com/play:07b3c028
BR 03 DB на ROKAL, пребоядисан в БДЖ: http://www.vbox7.com/play:d3048a3b
И въпросния BR 86: http://www.vbox7.com/play:07b3c028
Видомо и трите вървят, поне за мен.
А отностно темата още в заглавието Топалов е написъл: "ПОЧЕШИЕЗИК или как да не храним с локум всяка тема!". Та спамер бота ще си почива през лятото на планина.
И пак казвам нямам желанието да се карам и развалям отношенията с когото и да е било от този форум!
Някой ако има претенции и въпроси към мен има телефони и лична.
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия