Общ форум | Chit-chat > Общи приказки извън хобито | Chit-chat away from the hobby
ПОЧЕШИЕЗИК или как да не храним с локум всяка тема!
Vlado:
Колеги, смятам, че надхвърлихте добрия тон и от тема, уж за изпускане на парата, тази се превърна в нагнетяване на парата. Не приемам и личните нападки, причините за които най-малкото, когато е възникнал проблемът, не са споделени тук, за да вземе отношение моделисткото общество, а сега се изкарват като кирливи ризи на принципа "Аз да оплюя, пък другият и да се защити - "кел файда". Това далеч надхвърля коректното междуличностно отношение. Смятам също, че позволявайки такива приказки тук, това рано или късно ще се отрази на цялостната атмосфера на форума и комай ще се окаже, че от теми за моделизъм, ще започнем да се занимаваме с теми не само несвързани с хобито ни, но и изцяло на принципа "п****и другарче" ще си спретнем арена за кални боеве.
Апелирам за коректност, етичност и не на последно място чувство за такт и добронамереност!
А ако това недостойно положение продължи, ще настоявам темата да се изтрие! :hi:
pach:
Не става въпрос за ТОЗИ случай! :yes:
Аз от теб??? :wacko:
Ти от мен - да!!! :blink:
Нещо бъркаш филма май!
:scratch_ones_head:
Владо не става въпрос за оплюване, а за коректност...ама то като гледам какви "свински черва" се проточиха...
:hi: :hi: :hi:
Предлагам да сменим рязко темата ...
--- Цитат ---"Трябва ли момчетата да ходят войници, за да станат мъже?"
--- Край на цитат ---
:lol: :lol: :lol:
niki:
:haha: :haha:Рязка смаяна- как да разтегнем локум, без да почешем езика, заповядайте ;D
Best Ripper:
10 бири и метълъ да свири! :drinks:
TheJackal:
Добър вечер!
Аз съм лошия спамер бот!
http://www.youtube.com/watch?v=R3_RaLubBiA&feature=related :hi:
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия