Общ форум | Chit-chat > Общи приказки извън хобито | Chit-chat away from the hobby

ПОЧЕШИЕЗИК или как да не храним с локум всяка тема!

<< < (34/129) > >>

niki:
Така е, но май има надежда, преди седмица мойте ходиха да си взимат билети  до Бургас, за месец и половина/до края на юли нямаше места за спални вагони, , едвам си взеха за средата на месеца,за някой от сутрешните, може би има връзка с отлив от автобусния превоз/със сигурност заради последните трагични събития/ .Но и без тях, според мен е по удобно  и за предпочитане,по широко, може да се разходиш и тн, да не говорим, като се обнови подвижния състав и се пооправят трасетата.

XRISTO:
Днес, пъплейки след една смръдлива сетра, извършваща курс между Плевен и Ловеч си зададох въпроса, аджеба, дали на запад между градовете се влачат подобни возила, пък ако ще и нови да са?! Не са ли преминали отдавна на междуградски железници навсякъде? А тук не стига, че пътищата са двулентови, но и е пълно с подобни транспортни "недоразумения". Така пъплейки и псувайки след подобно МПС и при първа възможност започва изпреварване, често под афект и оттам невинаги съобразено с безопасността, защото човек когато е изнервен, често върши глупости. Оттам и многото катастрофи по пътищата. А би могло и да е другояче...  :angry: :angry: :angry:

pach:
За спални вагони се взимат билети от месец(два) по-рано откакто се помня.
Бавно, но удобно и сигурно, при това се наспиваш.

Престъпници е меко казано.
Ники, не се впечатлявай от скоростта на демонтажа - само там е така,
защото има протести и петиции да не се унищожава ...но политическо решение е взето още през 2008г и сега ускориха реализацията му.
 Иначе Миро да каже колко са бързи когато трябва да се ремонтира.

Впрочем в петък уволниха Пенчо Попов - изпълнителния директор на БДЖ.
Журналистите нямат инфо, и смятат стандартното $за забавяне на промените в БДЖ$...
 :(

niki:
Ясно е , че винаги разрушаването е скоростно, а правенето или ремонта,мудно, мисълта ми и изненадата за мен бяха чисто физическия демонтаж/ а ,,бързането, за което каза е въпрос на организация/

D2:

--- Цитат на: TheJackal link=topic=3247.msg62667#msg62667 date=1309426607 --- Този някой е D2 - ако сме се засичали в клуба е било за кратко, не го познавам.  

--- Край на цитат ---
Стефане,много къса памет имаш,миналата година или по точно на 20 април ти подарих кардан за дизел V36,на конференцията във В.Търново също се видяхме и даже говорихме,но щом не ме познаваш,не ме познавай!Относно локомотивите ,които си продал на Пламен,ще ти опиша повредите:на електровоза беше спукано зъбно колело на задвижваща колоос и естествено блокираше ,на парния 86-проводника от токоснемателната пластина не беше запоен,а само закачен и естествено прекъсва,еластичната пластина която натиска четката на ел.мотора беше обездвижена и не си изпълняваше функциите.Парния 03 -пружината която натиска едната четка беше счупена,е хайде ми кажи кой локомотив е вървял!

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия