Общ форум | Chit-chat > Общи приказки извън хобито | Chit-chat away from the hobby

ПОЧЕШИЕЗИК или как да не храним с локум всяка тема!

<< < (33/129) > >>

niki:
Май не е тука мястото, но днес видях на живо , как демонтират и товарят релсите на гара Пионер. Нямах апарат в мен, снимах малко с телефона, да видя какво се е получило. Не предполагах, че става толкова бързо.

niki:
Качих 2 снимки, имам и видеоклип, нооооооо да видя как се качва, не е качествено, както казах  с телефон е правено, но пък е интересно.http://nikyyy.snimka.bg/other/maket.584748.24093612п.с. - както после ще видите вдигането на релсите/заедно с бетонните траверси/ на едно,,парче ,, отнема 1, 54 мин, айде от мен да мине 2 минути, сигурно няма норматив и олимпийска квота в тази дисциплина)). :drinks:

Vlado:
Мъка!  :fie: :wild: :wacko:

niki:
Да ви кажа, не само тука си говорим така/мъкаа/ докато гледах и мина майка с дете, около 4, 5 годишно-детето, майката не знам))). И детето казва, искааам да погледам- а майката /понеже го държеше за ръката, и го дръпна и с доста сърдит глас каза,, няма какво да гледаш, ПРЕСТЪПНИЦИ,,

Vlado:
Просто престъплението срещу железницата продължава. Това е! За момента няма сила, която да накара късогледи и тесногръди хора да се променят и да започнат да мислят държавнически, мъдро и модерно. Няма! Уви... Ще минат десетилетия преди да започнем да даваме приоритет на железниците пред автомобилите. Десетилетия... А до тогава ме е страх дори да си мисля, какво ще се случи с тази онеправдана част от транспорта на България. И само увеличаващите се паметници на загинали хора покрай шосетата, ще ни жегват за секунда, когато минаваме покрай тях и ще ни карат да си задаваме въпроса: "А не можеше ли да е друго?"
 :(

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия