Общ форум | Chit-chat > Общи приказки извън хобито | Chit-chat away from the hobby

ПОЧЕШИЕЗИК или как да не храним с локум всяка тема!

<< < (45/129) > >>

schatsi:

--- Цитат на: gregary link=topic=3247.msg70381#msg70381 date=1326098093 ---Леле Мунчо,кооолко си прав! :hi:
Колко сме дребни на проблеми и само как умеем да си ги създаваме!
А всъщност не знаем какво е проблем и не умеем да оценим релакса на форума.
Може би ти Мунчо,си правиш правилната преценка,защото виждаш всеки ден радостта и мъката в очите на хората и търсиш тук островче спокойствие,но...
Много думи са ми на устата,но малко на 'клавиатурата',защото не обичам дългите фермани,но някак си форума се изроди в друга светлина от преди три години ,когато се логнах за пръв път(поради изчерпването на темите явно!).
И почнахме дребните задявки и т.н.,а... защо :scratch_ones_head:
Винаги съм се дразнел на самочувствието на някои хора да дават натрапчиво мнение за мащаб,епоха,администрация и лок.тяга,а не просто скромен съвет!!!Човек сам може да прецени тези неща и тогава те ще са най-истински,защото са си негова преценка /от сърцето и душата му/ или... всичко е ландшафт ;)
 :scratch_ones_head: :scratch_ones_head: :scratch_ones_head: :scratch_ones_head: :scratch_ones_head: :scratch_ones_head: :stop:
Ха дано тая година да е по-човечна,скромна,ползотворна,по-уважаваща отсрещния човек и много такива пожелания,иначе...знам ли,
щото нещо и аз съм на път да се банна  :yes: То не че давам ценно инфо,но... ;D

--- Край на цитат ---
:good:

schatsi:
МОЛЯ ЗА ИЗВИНЕНИЕ !

Всеки ,който малко или много съм засегнал с думите си !

...но всички знаете оная поговорка ...за камъчето и колата... или за капката и чашата...
Явно капката при мен е дошла в повече на чашата...лошото е ,че за има - няма шест месеца за втори път в това общество тя ( чашата ) прелива за втори път.(Първият беше на едно клубно събрание, където все се повтаряше : НИЕ това решихме , НИЕ това ще направим...ама това е друга бира... )

....още веднъж:  ИЗВИНЕТЕ КОЛЕГИ !

widowmaker:
Аз я изхвърлих преди няколко дни нея, сериозно.
Заедно с една мотриса 185. Оставих моторите само.
В случай, че някой познат изреве...

toniemi:

--- Цитат на: widowmaker link=topic=3531.msg70554#msg70554 date=1326216367 ---Аз я изхвърлих преди няколко дни нея, сериозно.
Заедно с една мотриса 185. Оставих моторите само.
В случай, че някой познат изреве...

--- Край на цитат ---
А беше ми я предложил.... :(

Der Hetzer:

--- Цитат на: Сaprycorn link=topic=3247.msg70374#msg70374 date=1326075163 ---
--- Цитат на: topalov link=topic=3247.msg70338#msg70338 date=1326038773 ---И сега какво? Някой каза, че сме били 400 потребители?
От тях поне 100 са от типа на:
http://www.railwaypassion.com/forums/index.php/topic,3124.msg57690.html#msg57690
и още 200 са "мъртви души"!
Регистрира се и първото му "писане" е такова. Битака да не се е преместил във виртуалното село?
No comment!

--- Край на цитат ---
:clapping: :clapping: :clapping:

--- Край на цитат ---

Ами ако се направи опция в раздел "продава" да имат право да публикуват само потребители с над 10 или 20 предишни мнения във форума - тогава няма да ги има такива изровени от мазета, тавани и контейнери за смет потрошени артикули на баснословни цени. Нали не очаквате някой да намери в кофите локомотив на Флайшман или Брава и да го пусне тук за 20 лева?  :spiteful:

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия