Общ форум | Chit-chat > Общи приказки извън хобито | Chit-chat away from the hobby

ПОЧЕШИЕЗИК или как да не храним с локум всяка тема!

<< < (46/129) > >>

Жоро:

--- Цитат на: Der Hetzer link=topic=3247.msg70708#msg70708 date=1326382435 ---Ами ако се направи опция в раздел "продава" да имат право да публикуват само потребители с над 10 или 20 предишни мнения във форума ...
--- Край на цитат ---
Любе, нали се сещаш колко бързо се правят 20-30 мнения. Нацвъкват се по всички теми по един емотикон и готово... :buba:

Der Hetzer:
Да, ама ще е трудоемко и ще отнема време, а и кой казва че трябва да знаят колко мнения да имат че да пишат там?  :spiteful:

Best Ripper:
Не мога да разбера какъв ви е проблемът... Нали говорим за силата на пазарната икономика... Идва някой, иска нереални пари за нещо си.. Ми... Нека си иска. Ако има кой да му ги даде, значи добре е преценил... Ако никой не му дава, сам трябва да уври къде му е цената.. Като не иска - обявата ще му седи и толкова... Ами я вижте, че има и други подобни, които обаче си продават бързо нещата, въпреки че имат 2-3 мнения. Дава приемлива цена, някой купува... Тях пък защо да ги режем?

widowmaker:

--- Цитат на: toniemi link=topic=3531.msg70555#msg70555 date=1326216438 ---
--- Цитат на: widowmaker link=topic=3531.msg70554#msg70554 date=1326216367 ---Аз я изхвърлих преди няколко дни нея, сериозно.
Заедно с една мотриса 185. Оставих моторите само.
В случай, че някой познат изреве...

--- Край на цитат ---
А беше ми я предложил.... :(

--- Край на цитат ---
Аз от кога съм ти казал...?
То човек като има желание за нещо, намира начин,
другото си е чиста проба мързел...  :yes:

Adrian:

Чест е за всеки да помогне на Маестрото с каквито излишъци има .

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия