Общ форум | Chit-chat > Общи приказки извън хобито | Chit-chat away from the hobby
ПОЧЕШИЕЗИК или как да не храним с локум всяка тема!
Сaprycorn:
Ами точно така е, но се съмнявам, че авторът на "веселата" обява ще си направи труда да преброи колко колелета има локомотива :)
Der Hetzer:
Винаги ще намери и някакъв друг красноречив начин за нелепо описване на продаваното от него устройство, те такива таланти винаги са способни да те изненадат с нова терминология (спомняш ли си случая с обявата във вестник "Вечерни Новини", когато се продаваше "едноосен брашновоз" / ставаше въпрос за двуосен циментовоз в ТТ/), като същевременно ще си "ъп"-не или "бъмп"-не обявата поне 3 пъти за един ден (без дори да се оправдае с каквито и да било "правила" на форума),на третия ден ще има неграмотно написан отговор от типа на:" Ама айде бе, оти никой го не иска?", най-малкото защото ще бъде поредния анониммник-еднодневка, който си мисли че е "ударил кьоравото" и е сега ше "направи пачка", с която ше натумби резервоара на зеленио москвич с тунджа и ше спре с дъртрак пред кварталния панелен трафопост - понастоящем "дискотека" с чалга и там ще прасне с печалбата 6 големи уискита "Блек Рам" или "Савой Клуб" в компанията на гримираната, облечена с дънки, чорапогащник и селски обувки на високи токчета "лъвица" с прическа тип "Motley Crew '84" година"... така че ако в следващият един месец видите обява за продажба на 52-ка - да знаете че това не била открадната от колекцията на "морския незнаен немец", най ми била от кофите извадена :spiteful:
Даниелееее, да го беше пуснал тука за 100 лева тоя локомотив, все някой, който не е дзифтар щеше да го отнесе, а сега трябва да си развинтваме въображението и да гадаеме възможните сценарии за неговата съдба...
nilfe:
--- Цитат на: Der Hetzer link=topic=3247.msg71238#msg71238 date=1326934455 ---Винаги ще намери и някакъв друг красноречив начин за нелепо описване на продаваното от него устройство, те такива таланти винаги са способни да те изненадат с нова терминология (спомняш ли си случая с обявата във вестник "Вечерни Новини", когато се продаваше "едноосен брашновоз" / ставаше въпрос за двуосен циментовоз в ТТ/), като същевременно ще си "ъп"-не или "бъмп"-не обявата поне 3 пъти за един ден (без дори да се оправдае с каквито и да било "правила" на форума),на третия ден ще има неграмотно написан отговор от типа на:" Ама айде бе, оти никой го не иска?", най-малкото защото ще бъде поредния анониммник-еднодневка, който си мисли че е "ударил кьоравото" и е сега ше "направи пачка", с която ше натумби резервоара на зеленио москвич с тунджа и ше спре с дъртрак пред кварталния панелен трафопост - понастоящем "дискотека" с чалга и там ще прасне с печалбата 6 големи уискита "Блек Рам" или "Савой Клуб" в компанията на гримираната, облечена с дънки, чорапогащник и селски обувки на високи токчета "лъвица" с прическа тип "Motley Crew '84" година"... така че ако в следващият един месец видите обява за продажба на 52-ка - да знаете че това не била открадната от колекцията на "морския незнаен немец", най ми била от кофите извадена :spiteful:
Даниелееее, да го беше пуснал тука за 100 лева тоя локомотив, все някой, който не е дзифтар щеше да го отнесе, а сега трябва да си развинтваме въображението и да гадаеме възможните сценарии за неговата съдба...
--- Край на цитат ---
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :good: :good: :good: :good:
Vlado:
--- Цитат на: widowmaker link=topic=3106.msg71293#msg71293 date=1326975263 ---Ейййй, тая 52-ка ми развали съня последната седмица.
Само се стряскам нощно време щото сънувам как съм се качил отгоре и после как падам в шахтата на един от вентилаторите на тендера...
И отдолу вие двамата с Тони (както сте на снимката) злорадо ми се хилите :)
--- Край на цитат ---
Нек' ти е... щом пренебрегваш Маестрото! :pleasantry:
Adrian:
:drinks: in Maestroto we trust !
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия