Общ форум | Chit-chat > Общи приказки извън хобито | Chit-chat away from the hobby

ПОЧЕШИЕЗИК или как да не храним с локум всяка тема!

<< < (51/129) > >>

toniemi:

--- Цитат на: widowmaker link=topic=3106.msg71293#msg71293 date=1326975263 ---Ейййй, тая 52-ка ми развали съня последната седмица.
Само се стряскам нощно време щото сънувам как съм се качил отгоре и после как падам  в шахтата на един от вентилаторите на тендера...
И отдолу вие двамата с Тони (както сте на снимката) злорадо ми се хилите :)

--- Край на цитат ---
Стига бре пипъли!Не съм такъв човек! :yes:
Аз съм си направо...душа-камбана :scratch_ones_head:
И Адри е една камбана..... ;D
Ние не сме злоради!

п.п.
Адри,така му се пада :diablo: :diablo: :diablo: :angry: :angry: :angry:

:lol: :lol: :lol: :pleasantry: :pleasantry: :pleasantry: :drinks: :drinks: :drinks:

А за локомотивчето,много си е гот!

gregary:
Споко Тонка, :yes:
widowmaker-а ще има да плаща индулгенции,мани мани...(това са вино и пържоли,вино и пържоли и ...) :lol: :lol:
Иначе Дани е майстор! :hi:
Чета с удоволствие представленията му. :hi: :drinks:

--- Цитат на: widowmaker link=topic=3106.msg71283#msg71283 date=1326969664 ---Адри, трябва да закарам лока някъде,

--- Край на цитат ---
Ела на гости - ще опънем един овал ;D
може и да ме влюбиш в 'парата'! :dance1: :dance1:

widowmaker:
Гриша, ще го заформим, нека се оправи поне малко времето, че като гледам каква пързалка е навън и изпадам в ужас.

emilchaushev:
Грабвайте шейните, някой се изкряска
И моделисти вкупом тръгнаха завчаска
Кой в клуб, кой на работа да иде,
Кой влак, кой либе да си види...

Добре, че ми мина деня за почистване пред входа, че с този сняг ще е ринене голямо

Der Hetzer:

Заснето преди една седмица на територията на MALL Малашевци (известен още като "Битака" или "Бит Пазар") - един ярък пример за музикалната (р)еволюция по родните географски ширини и обкръжаващата ни действителност  :yes:

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия