Въобще имали смисъм да продължавам???
Няма никакъв смисъл !
Едно си баба знае, едно си бае, берем да беше и верно.
Това само ми напомня, че някой хора и тогава и сега искат всичко на готово и на тепсия,
пък те само да ползват резултатите, постигнати от други....
Пак ли мен визираш ? За каква тепсия въобще говориш и кой имаш предвид, че искал всичко на готово ? Всички, които сме тук смятам, че постигаме нещата и сами без да си вземаме на готово, още по малко пък да чакаме от теб. Всички си имаме глави с които сънуваме и мечтаем и ръце с които да сътворим сънуваното и мечтаното. Никой от нас не е длъжен да отделя време за пълен отчет на постигнатото в хобито. Който има време и нагласа да натиска копчета по клавиатурата сяда и споделя. Както виждаш и аз го правя, качил съм достатъчно снимки и съм споделил всичко за което е станало на въпрос и е в сферата на познанията ми. (включително и на ЛС, Скайп или жив контакт с част от колегите). Може би ако форума позволяваше директно качване на файлове щях да качвам и повече снимки. Сега го правя чрез отделен сървър, което си е петланка. На никого не съм ползвал резултатите на готово, постигам си ги сам. Когато не съм знаел съм питал и когато съм получавал отговор съм благодарил. По късно съм си връщал под една или друга форма и с останалите колеги хобисти гледам, че е така......за какво позване на чужди резултати ми говориш ? Това, че си взел зрънце идея и си я рационализирал или доразвил не значи, че си взел наготово резултата и успеха на ближния.
Въпреки, че ти говоря на ти нямам удоволствието да те познавам лично. Прави ми впечатление, че имаш доста свободно време за киснене пред копютъра и ровене в интернет. С нещата които си изровил и споделил наистина си обогатил форума. Дори аз самия съм доразвил познанията си след като съм прочел някои от твоите постове. За това за пореден път ти правя
, но успоредно с това забелязвам, че се дразниш от това, че другите не бълват изровена информация с темпове, като твоите. Дори когато някой пита нещо, което е обсъждано веднага скачаш срещу питащия и го пращаш да губи дни в четене на постове и отсяване на ненужна информация само и само да намери отговора. Понякога толкова бързо ти завира, че някой е питал, че дори не успяваш и да прочетеш добре за какво става въпрос и го пращаш за зелен хайвер. Мен лично си ме пращал за такъв и после трябваше да ти разяснявам, какво точно ме интересува и да ти показвам, че там където ме насочваш не е говорено по темата. Сигурен съм обаче , че не го правиш от лоши чувства.
Моля те, бъди малко по-толерантен към колегите, които нямат времето и познанията с които ти разполагаш. Всички тук се кефим на хобито си еднакво и това ни прави близки. Извинявай ако съм те засегнал с нещо
Сърдечни поздрави !