Общ форум | Chit-chat > Общи приказки извън хобито | Chit-chat away from the hobby
ПОЧЕШИЕЗИК или как да не храним с локум всяка тема!
atanas72:
Привет на всички,от цялата работа ще се облажат ;РАПОНИТЕ; в патрулките.
XRISTO:
Аслъ. :yes:
mitko0888:
За разтягане на локума:
На оловните автомобилни акумулатори, стари и с намален капацитет, им е много полезен следния режим:
300 секунди заряд с ток 50 - 80% от капацитета, т.е. при 50Ah акумулатор ток около 25 - 40А. След това 30 секунди разряд - 20% от зарядния ток, т.е. 5 - 8А. Това е един от класическите методи за десулфатизация, т.е. възстановяване на капацитета на стари акумулатори. А пък такъв режим се получава точно като караш 5 минути, след това спираш. И като си спрял кой ще ти осигури разрядния ток 5 до 8 ампера - само с ФАРОВЕТЕ. :haha:
Въобще голям заряден ток (до 80%) въобще не е страшен за стартерните оловни акумулатори, стига да не е за време над 2 часа. Винаги не трябва да се надвишава напрежението на клетките. Регулаторите в алтернаторите ограничават максималното напрежение, а не зарядния ток. Дори и при кратко каране, ако напрежението на акумулатора е ниско, зарядният ток ще е достатъчно голям. Стартерният ток от 200А, за 10 секунди, води до минимално разреждане. То се компенсира след доста кратко каране със зарядния ток от алтернатора.
Краткото каране обаче не може да възстанови разряда от грешно включени или недобри допълнителни уреди. Виждал съм коли с 0.5А ток в "изключено" състояние. Дори и за една нощ - 10 часа - това е загуба на 10% от капацитета на акумулатора (5Ah). Тогава е нужно да се кара поне 15 минути (40A за 1/4 час).
Я да сметна колко бензин ще изгорим за фаровете. Обикновено двата фара плюс габарити, табло и т.н. са около 150 - 200 вата. А една нормална кола е напр. 50kW (68 к.с.). При нормално каране "изгаряме" например 30% от максималната мощност, т.е. 15 000 вата. Излиза че крушките ще изядат допълнително 1% гориво, и то за малолитражките от 15kW, а за кола над 100 к.с. ще изгорим 0 и нещо си процента повече. Само от "неправилно" каране можем да изядем 30%.
Не искам да коментирам ползата от карането на фарове. Има си статистика за това. Лично на мен винаги ми е било много по удобно да различа движеща се от паркирала кола само като мерна светещи фарове, че дори и в най-голямото слънце. А пък като вида нова, модерна кола да се движи без фарове, или пък черно БМВ с отворен прозорец - все едно съм рИмскаат махала.
Като гледам резултатите от худ. гимнастика ще взема на по-младите да разкажа едно време как се бунтувахме за коланите ... Че те тогава даже не бяха и автоматични, а трябваше като седнеш да си ги регулираш, иначе петолевката заминаваше.
XRISTO:
Ха, та аз и сега се бунтувам за коланите, но полза няма. :spiteful:
Mixy:
Nilfe, според твоята логика, не само аз, ами и всички нови коли със Start-Stop система и техните производители са в грешка. Щото какво скапва акумулатора най-много на градско, ако не палене на всеки светофар?! При това с включени фарове, вентилатор на климатика, музика и т.н. консуматори.
Това, че сменяш акумулатори на новите коли още на първата година ми е супер странно. Чисто новите коли обикновено имат гаранция поне 3 години и в това обикновено влиза и фабрично монтираният акумулатор. Също така, парктроникът, музиката, навигацията и т.н. аксесоари са част от стандартното или допълнителното оборудване, монтирано във фирмения сервиз и също се покриват от гаранцията. Освен това, новите модели са оборудвани със системи за изключване на фаровете и осветлението на купето (напр. при забравени отворени врати), както и за предпазване на акумолатора от пълен разряд. Не си представям някой да се изръси с 40-50 бона за нов автомобил и да иде в някой гараж в Илиянци да му "сложат" музика и/или аларма, прежалвайки гаранцията. Но всичко се случва...
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия