Общ форум | Chit-chat > Общи приказки извън хобито | Chit-chat away from the hobby

ПОЧЕШИЕЗИК или как да не храним с локум всяка тема!

<< < (86/129) > >>

pach:

Това е мноооого подходящо ввъв връзка със заглавието на тази тема - "Почеши език или как де не храним с локум всяка тема!?".
И така, знаем за разразилите се дебати тези дни около един търговец (знаят тези които успяха да прочетат преди "благосклонната
администрация да разчисти де...) и отказа му да бъде както равнопоставен сред подобните нему,
така и поне уважителен към евентуалните си бъдещи и настоящи клиенти. В резултат се получи следния абсурд:

--- Цитат ---Уважаеми дами и господа,
за съжаление,магазинът ни е много голям,обслужваме много тематики и нямаме практическата възможност
да дадем изчерпателна информация за всеки продукт.Горещата тема за цените в нашия магазин е информация, достъпна за всеки- на сайта на нашия многоуважаван бизнес партнъор  Store.bg-www.hobby.store.bg.
Заповядайте в магазина ни -ул. Пиротска 9,ще се убедите в голямото разнообразие от модели и аксесоари.
Обръщаме се към администраторите на форума- молим за по-голяма безпристрастност и толерантност към  нас като партнъри,колеги и търговци.
Желаем на всички успешна седмица- Тихомир
--- Край на цитат ---

И съответно решението на благосклонната администрация:

--- Цитат ---Благодаря на представителя на КЕПТ ЕООД за бързия и подробен отговор!

С това считаме проблема "липса на информация" за решен, като повече коментари по този въпрос няма да се толерират, а тази тема ще бъде заключена.

Пожелаваме на всички потребители на форума и жп любители добър и изгоден избор на модели от множеството търговци, предлагащи такъв тип стока на местна почва!

Vlado - админ в railwaypassion
--- Край на цитат ---

Не разбирам тогава щом като има конкретни цени в онзи общ сайт ...какъвто е store.bg,
то тогава защо този търговец въобще поства тук. Така или иначе тук всички знаем за него,
дори някои софиянци го посещават, а за хората от другите градове той продължава да е ...световно неизвестен.
Цените не се публикуват тук, каталози също, коментарите са повече от ............... (всеки да си допълни както иска...Ванка не се ядосвай).
За разлика от него (колко много е зает да ис гледа телевизорчето в магазина) другите търговци все пак ни уважават и се стараят,
да ни насочат към точната информация...както го прави например DiecastFinds.
и така: - Защо всъщност се правят нови теми (една след друга) в които практически нищо не се казва!
В крайна сметка тук е моделистки форум, а не безплатна рекламна страница.
...макар че с поставянето си над клиентите, въпросния търговец, практически си направи супер...антиреклама!!!

Размисли на глас...за тези които искат да ги чуят... :hi:

nilfe:

--- Цитат на: pach link=topic=3247.msg82091#msg82091 date=1348660538 ---Не разбирам тогава щом като има конкретни цени в онзи общ сайт ...какъвто е store.bg,
то тогава защо този търговец въобще поства тук. Така или иначе тук всички знаем за него,
дори някои софиянци го посещават, а за хората от другите градове той продължава да е ...световно неизвестен.

--- Край на цитат ---

Пламене, не си на 100% прав, но си може би предубеден. Може да е световно неизвестен, но в България всеки, който се интересува от това хоби го знае. Аз лично съм купувал от него и съм много доволен от него. Така че, не мисля, че трябва толкова да се чопли тази тема, при положение че сме Форум за ЖП Моделизъм, а не магазин, както казваш.  :)

gregary:
Робърт де Ниро пристигна снощи в БГ
Голям актъор е!  :hi:
http://www.vesti.bg/index.phtml?tid=40&oid=5193831

mitko0888:
Не знам до кога ще ги дъвчете тези цени. И при Жоро, и при Тихомир, цените са от официалния сайт на производителя, със съответната отстъпка при поръчка и предварително плащане. Естествено е всеки да ви даде отстъпка, че даже и различна, в зависимост от количеството и начина на плащане. Цените, които BaHkata показва, според мен са далече от истината ...

TheJackal:
mitko0888, точно за това нищихме темата. Това което казваш е така, никой не го оспорва за цените обявени на сайтовете на производителите. Идеята бе да се каже какъв е процента при еди си каква сума на плащане и дали след тази сума "той ще е моя търговец и магазин от който ще пазаря (купувам)" или парите вместо да остават в България при нашите търговци ще заминават за Германия. Също и за колко време доставят? Ти реално как би постъпил? Даваш си парите на търговеца, мотате 30 - 40 дена до доставката, а от Германско пристигат за 5 дена и цената от там продължава да е по - ниска в пъти от тези на нашите търговци дори и след като ти си плащаш транспорта и ти го носят на крака с DHL. Отдавна лично аз ги прескачам, но тъпото е, че те не искат да го проумеят, а после реват, че нямали клиенти и прочие. Е според тебе mitko0888 как да стане, ти лично би ли се набутал с разлика от 40 - 60 лева за по скъпи неща като локомотиви и сетове, а даже и като поръчки за суми от над 1000 лева? Замисли се!!! :hi:

P.S. С молба никой да не се засяга от търговците и клиентите. Изказвам лично мнение по дадения въпрос. Съжалявам, че разтегнах темата. Нека админите да разчистят. Благодаря!

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия