Общ форум | Chit-chat > Общи приказки извън хобито | Chit-chat away from the hobby

ПОЧЕШИЕЗИК или как да не храним с локум всяка тема!

<< < (90/129) > >>

toniemi:

--- Цитат на: Gogo55 link=topic=3247.msg86900#msg86900 date=1361125787 ---Аз пък си мислих че моделист е човек които взима материали и чрез рязане, слепване и боядисване ги прави на нещо което се движи в умален мащаб както съм видял само Тониеми да прави-тои обаче не пише в темите за възхваляване или оплюване на моделистите в Бг. Как да е, сега разбрах че съм бил в голяма грешка - изглежда моделист е човек който си купува играчки от хоби магазините, после прави някви организации свързани с закони адвокати и прочие бюрокращина :haha: и накрая иска да му се чува и слави името господне на всякъде из форумите и да се учат всички от него :haha: :haha: :haha:. Ако недай си боже се появът повече от 2 такива моделисти се почват кавгите и темите с цел да се оспори, или докаже кои е по велик и по наи наи моделист :sarcastic:. За целта се ползват подмолни действия като лъжа, измама, клевета и изопачаване на действителноста за постигане на целта. Със сигурност това може да стане само в България...

--- Край на цитат ---
Е , вярно е! :hi:

pavel75:
По принцип няма проблем да се отключи някоя тема, но може би най-добре е да се почне нова тема на чисто за историята на жп моделизма.
Преди това обаче ми кажете как ще запазим хладнокръвие и от дискусия няма да стане караница? Как ще зачитаме чуждото мнение без да се палим и пишем обиди? Дайте ми някакви гаранции, че няма да се изпокараме!

Best Ripper:
Не, не, не, не и не... Айде наново, на чисто... Знаем си възможностите...  :spiteful: А и модовете/админите ще си спестят сума нерви, време, разправии и прочие за абсолютно ненужни глупости. Няма нужда от простотии. Нали за друго сме тук или...?

Gervasii:

--- Цитат на: Best Ripper link=topic=3247.msg86905#msg86905 date=1361130828 ---Не, не, не, не и не... Айде наново, на чисто... Знаем си възможностите...  :spiteful: А и модовете/админите ще си спестят сума нерви, време, разправии и прочие за абсолютно ненужни глупости. Няма нужда от простотии. Нали за друго сме тук или...?

--- Край на цитат ---
:good: история да пишат историците, за нас си остава хобито :hi:

pavel75:
Това, че си знаем възможностите най-много ме плаши!  :lol:

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия