Общ форум | Chit-chat > Общи приказки извън хобито | Chit-chat away from the hobby

ПОЧЕШИЕЗИК или как да не храним с локум всяка тема!

<< < (98/129) > >>

pavel75:
Малко по-късно ще преместя последните няколко мнения в темата за локумите, че вече съвсем се оплетохте - очила, филми ...

pach:
Аааааа, "Духът на времето" (Zeitgeist.) било...та този филм не е ли правен през миналия век?
 :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Май беше даже преди "Вътрешна афера"!?!?!?

Павка, имаш подкрепата ми, или ако искаш отвори тема за финансовите специалисти, в общия раздел!

:hi: :on_the_quiet: :victory:

pach:
Наскачаха ме разни бълхи..."доброжелателни" в "закона" (съответната графа).
Ама нали са дребнави душици (бълхите де) толкова си могат явно.
Пък четя и си мисля, дали да им се "връзвам" на провокациите или да ги подмина без коментар.

Та докато не съм си забравил мисълта - аз национална среща не организирам и нямам претенция да го правя за напред.
Не се захващам с повече от една диня (не под мишница) ами в ръка, за да мога дя си я изям, без да се надуя от преяждане със...
И задавайки въпрос, не търсех внимание (пази боже от дребни душици внимание да получа - да не съм бълхарник!)
Ама си зададох въпрос, който мнозина си го задават (питат но не им се отговаря) тъй като съм все още от
надяващите се този форум да работи и за напред като форум, а не като дъска за обявления.
Добре че има и отговорни (поне един) да дадат  адекватен отговор, за който сме благодарни всички задали си същия въпрос!
Имаше още нещо, но ми предстоят почивни дни и ...си изгубих  мисълта.
Открих, че само си седя... :drinks:

На всички знайни и незнайни доброжелатели и "доброжелатели" както и на вся остальная.
Пожелавам приятни, здравословни, весели и щастливи празници!!!
И да не забравяме да си карама влаковете ... или да си гледаме витрините...кой както иска!
 :hi:  ;D :hi:

Величко:
Още от дете..... http://www.youtube.com/watch?v=n_IkFL6YwIc

gts.best:
 &bgflaghttp://www.novini.bg/news/224735-%D0%B4%D0%BD%D0%B5%D1%81-%D0%BE%D1%82%D0%B1%D0%B5%D0%BB%D1%8F%D0%B7%D0%B2%D0%B0%D0%BC%D0%B5-%D0%B4%D0%B5%D0%BD%D1%8F-%D0%BD%D0%B0-%D0%B6%D0%B5%D0%BB%D0%B5%D0%B7%D0%BD%D0%B8%D1%87%D0%B0%D1%80%D1%8F.html bg&flag

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия