Общ форум | Chit-chat > Общи приказки извън хобито | Chit-chat away from the hobby

ПОЧЕШИЕЗИК или как да не храним с локум всяка тема!

<< < (106/129) > >>

mitko0888:

--- Цитат на: bazitov link=topic=3247.msg102360#msg102360 date=1450216922 ---хихи, като ги гледам тези снимки с официални стрелки и не успях да се сдържа да не видя Gotthard Bahn.
Може да съм объркал местата на стрелките разибра се.

--- Край на цитат ---

Снимката ти е fake. Вгледай сепо  внимателно. Re4/4 III с такъв номер няма!

pach:

--- Цитат на: zazo link=topic=3247.msg102346#msg102346 date=1450185227 ---Абе аз не разбирам много от тия работи, ама айде да питам тия, дето ги съмнява, че американците са били на луната.
Някой може ли да посочи сериозен руски/съветски източник, който да оспорва кацанията до луната?
Това с Кубрик няма да го коментирам.

--- Край на цитат ---

Това ти изказване обезмисля всичко по нататък като дискусия.
Нима все още вярваш на сериозните, тоест официалните съобщения????

Та те винаги имат за цел да прикрият истината, каквато и да е тя - не само по дискутирания въпрос...

А по него, да попитам как ще си обясниш изявленията на сериозните американски източници, които освен,
че създадоха бутафорно-изкривяващия поглед на хората, тоест проект "Синя книга" (един от многото такива),
поне 60-65 години отричах да има катастрофа в района на Розуел (Мексико)???

Коментирай това в светлината на официално разсекретения доклад на Пентагона (надявам се да ти е сериозен източник)
който и до сега може да се изтегли в pdf-формат от тяхната архивна страница. А доклада е от онази година и
напълно опровергава 65 години, "данни" от сериозни източници, като на практика показва, че ДА - такава катастрофа в Розуел всъщност е имало!!! И че те досега са лъгали именно  като сериозенизточник!!!... та сериозен за кого точно трябва да е казваш!?? :scratch_ones_head:

Само не разбрах Дани, сериозно ли смята тези снимки за някакви доказателства свързани с Луната (бой на негри в тъмна нощ)
или серозно намекна, че точно "несъществуващите" извънземни са разположили "доказателствата" на нужните места?

Това е резултата от дългогодишното "въртене на главите" ни в грешната посока - дори когато създателите на фалшификациите
си признаят за това, ние вече дори и на тях не вярваме и почваме да ги защитаваме от самите тях
.... фалшификациите от създателите им!!!!!!!! :sarcastic: :sarcastic: :sarcastic:

BDZ:
Този кратък документален филм отдавна е изчерпал темата. И обяснението на руския космонавт защо те не са отишли на Луната.

widowmaker:
Паце, не съм толкова всестранно развит ерудиран професор,
(т.е. не съм ти на нивото), за да твърдя каквото и да било :)
Тогава като си толкова сведующ, ми кажи кой е турил лазерните
отражатели, с които се мери прецизно разстоянието между
Земята и Луната? Има такива от 3 мисии (Apollo 11, 14 и 15)
плюс 2 руски, сложени от Луноходите. И до ден днешен се
ползват за измервания на разстоянието до естествения ни спътник.
И не ми казвай, че тия, които са катастрофирали в Роузуел
са го направили след като са си ремонтирали кораба с подръчни
средства на къра :)

Old Boris:
Мисля, че дискусиите вече са излишни! Както виждате вече американците не смеят да стъпят отново на луната, а и руснаците не смеят. :diablo: Защото с едно ясно кратко изречение:"Луно, луно, земя македонска!" се разбра кой е владетел там и я си посмял да стъпиш.... :wild: :nono: :sarcastic:

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия