Общ форум | Chit-chat > Общи приказки извън хобито | Chit-chat away from the hobby
ПОЧЕШИЕЗИК или как да не храним с локум всяка тема!
bazitov:
--- Цитат на: mitko0888 link=topic=3247.msg102361#msg102361 date=1450244781 ---Снимката ти е fake. Вгледай сепо внимателно. Re4/4 III с такъв номер няма!
--- Край на цитат ---
Сензация Re4/4iii съществува
Някакво изчанчено било, ама можеш ли им вярва на тези американски сайтове яху, мяху..
pach:
Дани когато нямаш смислени аргументи почваш да раздаваш определения....нямам претенции да съм професор по въпроса,
но имам претенции да не ме правят на по-глупав от колкото съм ;D ;D ;D (официалните власти де)
Ти като си ерудиран и сведущ по-въпросите на фотографията, как би ми обяснил едностранната "проходимост"
на атмосферата над Мауна Кеа на Хаваите и Ла Палма на Канарите, като отгоре са направени снимки (без хъбъл например)
и на тях ясно се виждат регистрационните номера на автомобилите на паркинга, оставени там от един бръснат и трима небръснати астрономи, пък не могат да се направят едни детайлни снимки (дори и черно бели да са) на Луната и областите в които са "кацнали" съответните апарати с екипажи. Само хора ли са способни да сложат лазерни отражатели там?
Да оставим извънземните (и техните технологии), а да се обърнем към нашите обикновенни автоматични апарати с автономни
възможности да взимат дори малки решения по въпросите точно откъде, да заобиколят скалата на пътя им например!
Не знам дали точно с кораба от Розуел (ремонтиран на къра) е лятяно повече, но знам, че е твърде самонадеяно
ние човечеството да се смятаме за "единствения венец на природата"!!!! Тоест ако е така (а то не е на 100%)
да знаеш, просто си е чиста загуба на материал и пространство!!!
mitko0888:
--- Цитат на: bazitov link=topic=3247.msg102371#msg102371 date=1450259649 ---Сензация Re4/4iii съществува
Някакво изчанчено било, ама можеш ли им вярва на тези американски сайтове яху, мяху..
--- Край на цитат ---
Не бе човек ... Номерът на онзи (от луната) е 430 220, а пък то такъв няма. Те са от 350 до 370 плюс няколко от 100.
pach:
--- Цитат на: Old Boris link=topic=3247.msg102370#msg102370 date=1450258816 ---Мисля, че дискусиите вече са излишни! Както виждате вече американците не смеят да стъпят отново на луната, а и руснаците не смеят. :diablo: Защото с едно ясно кратко изречение:"Луно, луно, земя македонска!" се разбра кой е владетел там и я си посмял да стъпиш.... :wild: :nono: :sarcastic:
--- Край на цитат ---
Боре, ама това е македонското име на холивудския филм "Аполо-13"!!!!!!
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
widowmaker:
Паце, отражателите съществуват, ползват се и до ден днешен.
Ако не са ги сложили руснаците и американците, тогава кой?
Едно е да качиш спътник, който е предназначен да прави снимки,
съвсем друго е пътьом да направиш някакви снимки с друг, който
изобщо не е там за тая работа (LRO е с мисия да търси вода в по-
лярните кратери, там, където слънцето не достига).
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия