Автор Тема: ПОЧЕШИЕЗИК или как да не храним с локум всяка тема!  (Прочетена 244692 пъти)

toniemi

• КЖМ - България
  • Trade Count: (18)
  • Hero Member
  • Публикации: 4818
  • Рейтинг: 648
  • Направи си сам и ще ти олекне! HO,Z Само БДЖ

Цитат на: widowmaker link=topic=3531.msg71213#msg71213 date=1326906525
Моля някой от модераторите да поразчисти месинга и пластмасите от тоя бакелит тука,
че Тони е "на един удар" от лудостта  :sarcastic:
:lol: :good: :lol:

Der Hetzer

• Trade Count: (59)
  • Hero Member
  • Публикации: 1526
  • Рейтинг: 148
Колкото до
Цитат
АЗ имам много пари и ходя там и там
има една приказка - "Не съм толкова богат че да купувам евтини ментета"  :hi:

... и това мога да го докажа с доста примери и от реалния живот извън хобито  :yes:

widowmaker

• Гост
  • Trade Count: (0)
I am not rich enough to buy cheap things

Англичаните са го казали това и са на 100% прави, и аз имам опит.

Сaprycorn

• Trade Count: (52)
  • Hero Member
  • Публикации: 1774
  • Рейтинг: 134
  • НО DRG II епоха София
Цитат на: Der Hetzer link=topic=3531.msg71161#msg71161 date=1326846202
Спокойно, на този свят нищо не се губи, някой бразилец вече го е извадил от кофите, после ще го продаде на някой и накрая тук, в този форум ще се появи някоя весела обява от типа на:

"Продавам черен локомотив с едно малко и пет големи колелета + ремарке към него за 300 лева"

:spiteful:
Любо, снощи, като прочетох този твой пореден бисер се смях от все сърце. Но след това се замислих колко много тъжна истина има в думите ти!

Der Hetzer

• Hero Member
Ясене, ти си се смял, ама кажи ми, брате, не е ли така?  :lol: аз като говорим - не пеем   :haha:

Сaprycorn

• Trade Count: (52)
  • Hero Member
  • Публикации: 1774
  • Рейтинг: 134
  • НО DRG II епоха София
Ами точно така е, но се съмнявам, че авторът на "веселата" обява ще си направи труда да преброи колко колелета има локомотива :)

Der Hetzer

• Hero Member
Винаги ще намери и някакъв друг красноречив начин за нелепо описване на продаваното от него устройство, те такива таланти винаги са способни да те изненадат с нова терминология (спомняш ли си случая с обявата във вестник "Вечерни Новини", когато се продаваше "едноосен брашновоз" / ставаше въпрос за двуосен циментовоз в ТТ/),  като същевременно ще си  "ъп"-не или "бъмп"-не обявата поне 3 пъти за един ден (без дори да се оправдае с каквито и да било "правила" на форума),на третия ден ще има неграмотно написан отговор от типа на:" Ама айде бе, оти никой го не иска?", най-малкото защото ще бъде поредния анониммник-еднодневка, който си мисли че е "ударил кьоравото" и е сега ше "направи пачка", с която ше натумби резервоара на зеленио москвич с тунджа и ше спре с дъртрак пред кварталния панелен трафопост - понастоящем "дискотека" с чалга и там ще прасне с печалбата 6 големи уискита "Блек Рам" или "Савой Клуб" в компанията на гримираната, облечена с дънки, чорапогащник и селски обувки на високи токчета "лъвица" с прическа тип "Motley Crew '84" година"...  така че ако в следващият един месец видите обява за продажба на 52-ка - да знаете че това не била открадната от колекцията на "морския незнаен немец", най ми била от кофите извадена  :spiteful:

Даниелееее, да го беше пуснал тука за 100 лева тоя локомотив, все някой, който не е дзифтар щеше да го отнесе, а сега трябва да си развинтваме въображението и да гадаеме възможните сценарии за неговата съдба...

nilfe

• Trade Count: (75)
  • Hero Member
  • Публикации: 955
  • Рейтинг: 15
  • H0 Епоха 1, 2, K.P.E.V. DRG - ВАРНА
Цитат на: Der Hetzer link=topic=3247.msg71238#msg71238 date=1326934455
Винаги ще намери и някакъв друг красноречив начин за нелепо описване на продаваното от него устройство, те такива таланти винаги са способни да те изненадат с нова терминология (спомняш ли си случая с обявата във вестник "Вечерни Новини", когато се продаваше "едноосен брашновоз" / ставаше въпрос за двуосен циментовоз в ТТ/),  като същевременно ще си  "ъп"-не или "бъмп"-не обявата поне 3 пъти за един ден (без дори да се оправдае с каквито и да било "правила" на форума),на третия ден ще има неграмотно написан отговор от типа на:" Ама айде бе, оти никой го не иска?", най-малкото защото ще бъде поредния анониммник-еднодневка, който си мисли че е "ударил кьоравото" и е сега ше "направи пачка", с която ше натумби резервоара на зеленио москвич с тунджа и ше спре с дъртрак пред кварталния панелен трафопост - понастоящем "дискотека" с чалга и там ще прасне с печалбата 6 големи уискита "Блек Рам" или "Савой Клуб" в компанията на гримираната, облечена с дънки, чорапогащник и селски обувки на високи токчета "лъвица" с прическа тип "Motley Crew '84" година"...  така че ако в следващият един месец видите обява за продажба на 52-ка - да знаете че това не била открадната от колекцията на "морския незнаен немец", най ми била от кофите извадена  :spiteful:

Даниелееее, да го беше пуснал тука за 100 лева тоя локомотив, все някой, който не е дзифтар щеше да го отнесе, а сега трябва да си развинтваме въображението и да гадаеме възможните сценарии за неговата съдба...

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:  :good: :good: :good: :good:

Vlado

• КЖМ - България
  • Trade Count: (2)
  • Hero Member
  • Публикации: 5621
  • Рейтинг: 659
  • Красотата е в детайла!
Цитат на: widowmaker link=topic=3106.msg71293#msg71293 date=1326975263
Ейййй, тая 52-ка ми развали съня последната седмица.
Само се стряскам нощно време щото сънувам как съм се качил отгоре и после как падам  в шахтата на един от вентилаторите на тендера...
И отдолу вие двамата с Тони (както сте на снимката) злорадо ми се хилите :)

Нек' ти е... щом пренебрегваш Маестрото!  :pleasantry:

Adrian

• Trade Count: (238)
  • Hero Member
  • Публикации: 6728
  • Рейтинг: 1096
  • Купи и ще ти олекне! DR/DB/BDZ 4-5 ep. H0 София
    • Ер Малък

:drinks: in Maestroto we trust !

toniemi

• КЖМ - България
  • Trade Count: (18)
  • Hero Member
  • Публикации: 4818
  • Рейтинг: 648
  • Направи си сам и ще ти олекне! HO,Z Само БДЖ
Цитат на: widowmaker link=topic=3106.msg71293#msg71293 date=1326975263
Ейййй, тая 52-ка ми развали съня последната седмица.
Само се стряскам нощно време щото сънувам как съм се качил отгоре и после как падам  в шахтата на един от вентилаторите на тендера...
И отдолу вие двамата с Тони (както сте на снимката) злорадо ми се хилите :)
Стига бре пипъли!Не съм такъв човек! :yes:
Аз съм си направо...душа-камбана :scratch_ones_head:
И Адри е една камбана..... ;D
Ние не сме злоради!

п.п.
Адри,така му се пада :diablo: :diablo: :diablo: :angry: :angry: :angry:

:lol: :lol: :lol: :pleasantry: :pleasantry: :pleasantry: :drinks: :drinks: :drinks:

А за локомотивчето,много си е гот!

gregary

• Trade Count: (37)
  • Hero Member
  • Публикации: 2043
  • Рейтинг: 1437
  • SBB, BLS, RhB, DB, БДЖ
Споко Тонка, :yes:
widowmaker-а ще има да плаща индулгенции,мани мани...(това са вино и пържоли,вино и пържоли и ...) :lol: :lol:
Иначе Дани е майстор! :hi:
Чета с удоволствие представленията му. :hi: :drinks:

Цитат на: widowmaker link=topic=3106.msg71283#msg71283 date=1326969664
Адри, трябва да закарам лока някъде,
Ела на гости - ще опънем един овал ;D
може и да ме влюбиш в 'парата'! :dance1: :dance1:

widowmaker

• Гост
Гриша, ще го заформим, нека се оправи поне малко времето, че като гледам каква пързалка е навън и изпадам в ужас.

emilchaushev

• Hero Member
  • Публикации: 1464
  • Рейтинг: 542
  • N scale 1:160- реален моделизъм
Грабвайте шейните, някой се изкряска
И моделисти вкупом тръгнаха завчаска
Кой в клуб, кой на работа да иде,
Кой влак, кой либе да си види...

Добре, че ми мина деня за почистване пред входа, че с този сняг ще е ринене голямо
« Последна редакция: 22 Януари 2012, 00:27:07 от emilchaushev »

Der Hetzer

• Hero Member

Заснето преди една седмица на територията на MALL Малашевци (известен още като "Битака" или "Бит Пазар") - един ярък пример за музикалната (р)еволюция по родните географски ширини и обкръжаващата ни действителност  :yes: