Автор Тема: ПОЧЕШИЕЗИК или как да не храним с локум всяка тема!  (Прочетена 244823 пъти)

Gervasii

• КЖМ - България
  • Trade Count: (1)
  • Hero Member
  • Публикации: 1733
  • Рейтинг: 40
  • НО DRG IIb епоха София
като плащаш с фастъци, маймуни ще ти работят!!!!!!

piko1

• Гост
  • Trade Count: (0)
 :blink: абе за вас не знам ма мен ми стана интересно кво са нацапали като изисквания  :lol:
кой нормален Дев би се хванал за 5 стотака а за езика не се учудвам напоследък точно Корея и Китай дърпат напред 
особено в мобилните технологии 

gzo

• Гост
Пратих за коментар обявата на едно аверче отговарящо на изискванията за комп. ценз, но владеещ само единия език та се шегувахме, че щом не знае другия сигурно офертата ще падне на 250 лв.  :haha:

emilchaushev

• Hero Member
  • Публикации: 1464
  • Рейтинг: 542
  • N scale 1:160- реален моделизъм
То след тая обява  фирмата им си плаче за данъчна проверка

Der Hetzer

• Trade Count: (59)
  • Hero Member
  • Публикации: 1526
  • Рейтинг: 148

niki

• Гост
Това е така, спор няма, / и не , че ми харесва/ нооооооооооооо защо все сравнения за заплатите, защо никой не каже колко се работи тук, и колко в Германия например, дори и това , че те взимат най много , ноооо и почиват най малко -2 седмици годишно, не се казва, че там на червено не се минава, не се паркира пред гаражите, не се влиза  в затворени улици и тн, примерите са безкрайни, хубаво лошо - това си заслужаваме.

pach

• Trade Count: (42)
  • Hero Member
  • Публикации: 12377
  • Рейтинг: 1338
  • ТТ & Н0; DR & BDZ;ep.I-III(~VI)&selfmade
    • За моделизма

Хайде стига глупости!!!!!!!!!!!!

Всичко което изреждаш по-горе го правя!!!
И какво от това???????????? Заплатата ми единствено не е европейска,
както и здравната система, както и данъците, както и пенсионния фонд...да продължавам ли???????????
Цените не са единственото в което трябва да се сравним.

Единствено съгласен съм, че просто такива политици си заслужаваме!!!
Брадвите вече са им надписани, сега остава още малко да нарушат конституционните права на народа,
и ще видят ..."кон боб яде ли!?"
 :bad:

XRISTO

• Trade Count: (18)
  • Hero Member
  • Публикации: 2447
  • Рейтинг: 12
  • НО - III-IV епоха,DB и DR Ловеч
Колко се работи в Германията ли? Ами честно да ти кажа, не съм работил там и не знам, но едва ли биха могли за 8 часа да свършат 10 пъти повече работа от мене и то при условие, че съм със две длъжности (една заплата, естествено  ;)), ходя сутрин в 3-4 или 5 часа зимата и съм често до 17.00 на работа. Лятото е по - лабаво, по 8 - 9 часа се събират. И не претендирам да съм от най - работещите българи, защото съм на държавна работа. Както и от най - платените...  ;D Немец не полага извънреден труд - в това съм убеден. В редките такива случаи, ако ги има - парите са такива, че наистина си заслужава.
Колкото до празничните дни - те не са наша приумица, а изгъзица на управляващите. С тези отработвания направо ни е....т мамата. Предпочитам да си работя преди и след въпросните празници вместо да полагам труд на ленински съботници. Ако наистина не работим, защо сме от най - болните нации?! То от лежане никой не се е разболял.
Но виж, за политиците съм съгласен, глупав и крадлив народ - глупави и крадливи политици.  :good:

Der Hetzer

• Trade Count: (59)
  • Hero Member
  • Публикации: 1526
  • Рейтинг: 148
Цитат на: pach link=topic=3247.msg76335#msg76335 date=1334132193

Единствено съгласен съм, че просто такива политици си заслужаваме!!!
Брадвите вече са им надписани, сега остава още малко да нарушат конституционните права на народа,
и ще видят ..."кон боб яде ли!?"
 :bad:

За огромно съжаление нито кон ще ги ритне, нито боб ще се**т... Те вече сегашните така са се окопали, че с фалшификации на избори и смазване на всякакви протести и бунтове няма да пуснат кокала. Предполагам повечето са наясно каква безкрайна омраза изпитвам към комунистите (дето сега са се прекръстили на "социалисти), но тия сегашните успяха да ги изместят в класацията. Квадратната непоръбена чутура на агент гоце или неуспешният московски генетичен експеримент станишев са ми в пъти по-малко антипатични от селската пожарникаро-мутра, дето за убитото момиче в Перник беше казал че трябвало да се купят пържолки на кучетата открили трупа. То бива бива да си прост, ама тоя тиквеник надмина и собственият си учител, когото навремето "охраняваше". Единствената светлина и надежда в тунела е сръбският мафияш Сретен Йосич (известен с това че забавя, но не забравя), който има шанс да запише името си със златни букви в българската история (може би не редом до Левски и Ботев, но поне до Владо Черноземски и Мара Бунева) като спасител на българският народ от тиранина. Амин!

Mixy

• КЖМ - България
  • Trade Count: (3)
  • Hero Member
  • Публикации: 1539
  • Рейтинг: 385
    • SCARM - българският софтуер за дизайн на релсови планове и жп макети
Цитат на: XRISTO link=topic=3247.msg76420#msg76420 date=1334251645
Колко се работи в Германията ли? Ами честно да ти кажа, не съм работил там и не знам...

И без да знаеш, вярвам ще се съгласиш, че не всичко опира до количеството. В повечето случаи важно е качеството, защото то определя вида на крайния резултат. А качество се постига с контрол, какъвто у нас няма, пак поради липсата на качество.

За съжаление, горното важи в пълна сила и за политиците, и за народа, който би трябвало да ги контролира - липса на качество...

piko1

• Гост
няма да коментирам горния пост онзи на пламен и другия над под или където и да беше дето са доста провокативни
ще кажа нещо дето е много на място на които не му понася да се изнася
ако са ги имаше хора като поли пантев и сие който някога са разбирали че ако на гражданина му е зле и на него ще му стане зле след време за а крадеш трябва да има какво аз впрочем за това и поддържам наглите те поне краха от хора дето го заслужават :spiteful:

Mixy

• КЖМ - България
  • Trade Count: (3)
  • Hero Member
  • Публикации: 1539
  • Рейтинг: 385
    • SCARM - българският софтуер за дизайн на релсови планове и жп макети
Цитат на: piko1 link=topic=3247.msg76444#msg76444 date=1334310617
аз впрочем за това и поддържам наглите те поне краха от хора дето го заслужават :spiteful:

Коментарът наистина е излишен... :suicide:

liro4605

• Гост
http://www.vbox7.com/play:905bf75760

Всичко се връща
и нищо не остава ненаказано
или не поощрено 
:drinks:За правдата и добротата по света :drinks:

mgirginov

• КЖМ - България
  • Trade Count: (34)
  • Hero Member
  • Публикации: 1933
  • Рейтинг: 192
  • N Länderbahnen I еп. София
Цитат на: liro4605 link=topic=3247.msg76453#msg76453 date=1334335166
http://www.vbox7.com/play:905bf75760

Всичко се връща
и нищо не остава ненаказано
или не поощрено 
:drinks:За правдата и добротата по света :drinks:

:good: :hi:

piko1

• Гост
За Михи и останалите който не са ми разбрали мнението точно
Да грешно е да се отвличат хора и да се нараняват до колкото си спомням думите на едно дете което бяха отвлекли е че не са го тормозили нито физически нито психически те даже са го гледали като писано яйце този които застрашава живота не е онзи които отвлича а онзи който смята че парите му са по важни от живота на детето (жена, баща и тн роднини)  и трябва да му се напомня че живота е по ценен примерно от 500 хиляди лева евро долара и тн да нечовешко е да се осакатява човешко същество но тоя от горе гледа както се пее в една песен " При Господ пътника не може да носи вещи Дори престъпника във църква пали свещи " ако се запитате кой от тези хора на който са отвличали близък са спечелил по честен път парите си след като дори пуснете едно просто търсене в gloogle нищо друго ще се окаже че едва ли са повече от 1,2,-ма

лиро изрази доста добре със мнението си и песента не знам дали го разбирате за това ви го пиша:    
ако вършиш добрини ще ти се връща добро
ако вършиш злини ще ти се връщат злини

това впрочем е залегнало и в вероучение на католиците те смятат че за да ти се опрости един грях трябва да правиш поне 10 добрини дневно...

впрочем този филм е доста добър песента много напомня на него препоръчвам ви го
http://zamunda.net/details.php?id=248673