Макетиране и техники на макетирането | All about layouts > Похвалете се с вашия макет | Show us Your layout

Maкетът на Васил К. в Н0

(1/15) > >>

eurostar:
Този симпатичен малък макет е по поръчка на г-н Васил К. и се изработва от Жорж Любенов. Можете да коментирате на всеки етап от процеса, както обикновено. Размерът е 200х160 см. Ето го планът:

eurostar:
Като първа точка сглобих четирите моста...

Жоро:
Браво Жорж, браво Любенов!!!
Много приятен план с дълго трасе, много тунели и мостове и дори място за маневри. Много добре ще стои и така нареченото "парадно" трасе - това, което е най-отпред!
За толкова място - толкова влак. Да не забравяме, че първо е била природата, после се е наместил влакът. :yes:

widowmaker:
Много сладък макет.
Отначало ми заприлича на един от сайта на уинтрак с релси на Флайшман (200х100),
но този определено е много по на ниво. Бравос, Жорж!
Винаги съм се опитвал да направя план за малък и функционален макет,
но решавам да имам по големи радиуси, после английски стрелки, повече коловози,
обръщател, няколко депа и най накрая вземе та се получи туч 5-6 на 1.5-2 метра.
И дотам с компактността...
Какви излизат наклоните при това "стечение на обстоятелствата" и размерите?

niki:
Подкрепям  казаното отЖоро, също така според мен е много хубаво да има мостове/ако позволява мястото и проекта ,колкото се може повече/ -придават индивидулност, а и поне при мен сменят звука при преминаване на влака, всеки по различен начин/Като се има пред вид и как добре работи колегата, няма начин да не се получи крайният резултат- красота и радост за окото. :hi: :good:

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

Премини на пълна версия