Макетиране и техники на макетирането | All about layouts > Похвалете се с вашия макет | Show us Your layout

Maкетът на Васил К. в Н0

<< < (2/15) > >>

eurostar:

--- Цитат на: widowmaker link=topic=3254.msg62515#msg62515 date=1309276306 ---Какви излизат наклоните при това "стечение на обстоятелствата" и размерите?

--- Край на цитат ---

Заложил съм наклони около 3%. Ще видим на практика как точно ще си паснат нещата.

Забравих да кажа, че времето е месец май 1970, а мястото - малко село някъде в Шварцвалд. Първото касае растителността, а второто - архитектурата.

widowmaker:
3% е съвсем реален наклон. ама си трябват 3,30 метра, за да качиш 10 сантиметра (така като гледам, при тебе се получава).
Аз нещо не успях да го направя като хората с уинтрак-а и се отказах, минах (засега) на "едноетажен" вариант...
А и ръгнах стержени по цилиндрите на някои от локомотивите си и се оказа, че радиуси под 866мм вече не мога да ползвам.
И стана една...
Имам време де, първоначално трябва да подсигуря местото за макет, пък после ще го мисля :)

Mixy:
Супер готин макет се е получил, браво! :)
Вярвам, че ще се хареса и от поръчителя и той ще си кара влаковете с кеф.  :yes:

pach:
Браво Жорж, чудесно начало!!!!
Ще следя с интерес развитието на това сладко макетче.
Не забравяй да ни информираш по развитието му.
 :hi: :hi: :hi:

eurostar:
Четирите части на макета, събрани на кухненската ми маса. Ниво на изработка - първи слой коркова подложка.

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия