Макетиране и техники на макетирането | All about layouts > Похвалете се с вашия макет | Show us Your layout

Maкетът на Васил К. в Н0

<< < (9/15) > >>

eurostar:

--- Цитат на: 760mm link=topic=3254.msg66791#msg66791 date=1320233584 ---Какво става?

--- Край на цитат ---

Светлин!!! Аз не съм давал срок за изпълнение. Такъв мога да дам само, ако всички материали са вкъщи или могат да се набавят в София. Има 4 сгради, които не са пристигнали от Германия. А има и елементи, които все още не са платени и не са поръчани. Въоръжи се с търпение, моля.

mill:

--- Цитат на: 760mm link=topic=3254.msg66828#msg66828 date=1320337258 ---Абе, работа, неработа... искам макет.

--- Край на цитат ---
Няма пък,искам на Марусяяя :lol: :lol:

gts.best:

--- Цитат ---Абе, работа, неработа... искам макет. От Май месец го правим...
--- Край на цитат ---

:fie:Като искаш макет си направи....................... :this:
 :stop:Капризи тук не се изпълняват....................  :hi:

:drinks:

п.с. Модераторите моля да почистите темата на колегата ...........................

760mm:
Аз предварително, преди да започнем, питах и задавах необходимите въпроси, за да мога след това да имам реалистични очаквания според казаното ми от самият Жорж. Извинявам се за по-рязкият си тон; това е предимно от факта, че в текстова форма не може да се предаде усмивката ми. Но все пак ще ми е много любопитно да видя малко повече, а и да покарам... Дано стане.

eurostar:
Светлин, сега ще покажа докъде съм стигнал. Както ти казах и на миналата ни среща, забавянето се дължи предимно на факта, че материалите пристигат от чуждбина и се бавят понякога с месеци. Така стана и с вашето село, което пристигна преди три дни, а е поръчано през август. Тревата още я няма. В този смисъл искам да вметна, че ако искаш да помогнеш, можеш да поръчаш дървета и хора, защото те не са предвидени в договорения бюджет, а без тях макетът е като след ядрен взрив.

Ще трябват 50 иглолистни дървета (предимно борове), 50 широколистни различни размери (бреза, дъб, бук и т.н.), 15 овощни дръвчета и около 100 човечета (гарови служители и товарачи, пътници прави и седнали, селяни в различни пози, планинари, овчар със стадо овце, каруци с коне и т.н.). Има една пътническа и една товарна гара, голям площад и ресторант. На реката има места за риболов.

А сега снимките...

Искам да спомена, че всички семафори за този и моя макет са изработени от Jopeto с перфектно качество и детайлност. Merci, Jopeto et bravo!

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия