taert
КЖМ - България
Сделки:
( 11)
Jr. Member

Публикации: 76
HO - CP, CN, BNSF, etc. София
|
 |
« -: 29 Юни 2011, 22:42:13 » |
|
Дойде време и аз да покажа какво съм започнал. Малко цари хаос, но е творчески такъв. Тези дни ме обхвана ентусиазъм та понаправих това онова по макета въпреки, че не му личи. Все още не съм положил изцяло трасето, а на доста места където съм го положил имам да го преправям, но основното, което тези дни направих е фронта, където е гарата и разклоненията на релсите по различните кръгове. Малко е гадно, че трябва да клеча на пода за всичко, което правя, но това беше цената за по-голям макет. Чакам препоръки, въпроси, кой каквото му е на душата...   By taertsf at 2011-06-29  By taertsf at 2011-06-29  By taertsf at 2011-06-29
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
niki
КЖМ - България
Сделки:
( 15)
Hero Member

Публикации: 780
Н2О & импровизирам),София
|
 |
« Отговор #1 -: 29 Юни 2011, 22:56:08 » |
|
 Колеги не се стеснявайте  , аз няма да коментирам, понеже съм пристрастен и имам преки впечатления от този проект и макета.
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
toniemi
КЖМ - България
Сделки:
( 18)
Hero Member

Публикации: 2833
HO,Z Само БДЖ !!!! София
|
 |
« Отговор #2 -: 29 Юни 2011, 22:58:55 » |
|
В момента изглежда,само ти си знаеш какво правиш,но по-нататък и ние ще придобием представа! Успех в начинанието! Снимай макета от по-далече,за да се види плана на фигурата.
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
fpk1999
Сделки:
( 0)
Sr. Member

Публикации: 322
3-та епоха БДЖ и DB
|
 |
« Отговор #3 -: 29 Юни 2011, 22:59:56 » |
|
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
taert
КЖМ - България
Сделки:
( 11)
Jr. Member

|
 |
« Отговор #4 -: 29 Юни 2011, 23:07:25 » |
|
В момента изглежда,само ти си знаеш какво правиш,но по-нататък и ние ще придобием представа! Успех в начинанието! Снимай макета от по-далече,за да се види плана на фигурата.
Пробвах, ама не става, пречи ми стената.  Макетът не е много малък около 3м на 4м е.
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
topalov
Сделки:
( 1)
Hero Member

Публикации: 592
BG-CH-I; BGTT; III-VI еп.
|
 |
« Отговор #5 -: 29 Юни 2011, 23:48:03 » |
|
Привет!
Искам да кажа, че съвсем не ти завиждам. Къде ще пуснеш кабелите, при условие, че всичко ти е на земята?
Иначе поздравления за начинанието!
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
taert
КЖМ - България
Сделки:
( 11)
Jr. Member

|
 |
« Отговор #6 -: 30 Юни 2011, 07:05:01 » |
|
Привет!
Искам да кажа, че съвсем не ти завиждам. Къде ще пуснеш кабелите, при условие, че всичко ти е на земята?
Иначе поздравления за начинанието!
Прав си за кабелите, става сложно с тях. Минават под ландшафта, друго няма как, но ще гледам да го направя така, че да не трябва да се разваля голяма част от макета, ако трябва нещо да се коригира в последствие. Иначе, заради скосяването на тавана, ако бях вдигнал макета щеше да бъде два пъти по-малък.
|
|
|
|
« Последна редакция: 30 Юни 2011, 07:10:44 от taert »
|
Активен
|
|
|
|
|
|
muncho
Сделки:
( 8)
Hero Member

Публикации: 1215
НО - Радост за всяко око
|
 |
« Отговор #8 -: 30 Юни 2011, 15:55:58 » |
|
Прав си за кабелите, става сложно с тях. Минават под ландшафта, друго няма как, но ще гледам да го ....
Хубаво премисли нещата,целия макет цифров ли ще е или само подвижния състав ще е такъв.Идея си нямаш колко кабелчета и кабелдаци ще се появят ,ако смяташ да имаш осветени улици,къщи,сигнализация и ред други.Не зор,мнооого зор ще видиш ако работиш на земята.Щадете си здравето бе хора,дисковата херния така става.... Отпуска ,на вилата ,20 дена чоплят преведени дворчето и като се върнат в града- Олеле ,мравки лазят по големия пръст на крака  И макета много по лесно ще се запрашава,ако го оставиш на кота нула. Иначе като идея -екстра изглежда 
|
|
|
|
« Последна редакция: 30 Юни 2011, 15:58:36 от muncho »
|
Активен
|
|
|
|
|
|
taert
КЖМ - България
Сделки:
( 11)
Jr. Member

|
 |
« Отговор #10 -: 20 Юли 2011, 18:42:43 » |
|
Едно малко клипче, поздрав и благодарност към Дориан. Ще прощавате за качеството и режисурата - за първи път ми е и с фотоапарат. http://www.youtube.com/watch?v=XbUdId_PheE
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Gervasii
КЖМ - България
Сделки:
( 1)
Hero Member

Публикации: 1393
НО DRG IIb епоха София
|
 |
« Отговор #11 -: 20 Юли 2011, 22:20:14 » |
|
Радвам се от сърце и чакам клубна атака. Кой знае и членска карта може би.
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
tochkototo
Сделки: