Макетиране и техники на макетирането | All about layouts > Имам нужда от помощ при макетирането | Need help with layouts
Има ли някой снимка на гара ,,Берковица,,
niki:
Аз, как да кажа, за кеф, не за конкурс, и за една седмица някъде))) на бегом ще я правя :drinks:
pach:
Ако искаш показвай тук снимки от етапите на изработка и разбира се - крайния резултат.
Ще бъде интересно!!! :yes: ;D ;D ;D
niki:
днес ще пусна, защото вече съм напредннал ;D
niki:
Първите 2 снимки , съответно етапи.Обичам да си скицирам на ръка, какво ще правя, така си го представям, кое след кое, ще се лепи, монтира, боядисва и тн. Изчисляване на размерите съответно с мащаба.Отбелязване на пвц - то и рязане. В случая, още не съм изпилил, /само е срязано/ и съм сложил- синичкото е фолио, за да предпази после, частта кудето няма да е основния цвят и където ще се лепи. продължавам ;Dhttp://nikyyy.snimka.bg/other/maket.584748.24240464
topalov:
Малко ОФФ и ОН топик:
Ники, препоръчвам ти да си направиш отделен албум в съответния сайт, където качваш снимките! Хем ще е отделна галерия с гарата, хем няма да ровим от коя до коя снимка е качена сега!
Сигурен съм, че гарата ще стане чудесна! Поздравления за начинанието! Малко ме изпревари, но аз като стана готов, ще публикувам тук размерни чертежи на цялата гара Габрово, за да може всеки, който иска да я направи да не търси снимки и чертежи, а да получи информацията от Интернет! И тогава твоите снимки ще служат за модел! Но това след 1-2 години.
:hi:
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия