Макетиране и техники на макетирането | All about layouts > Имам нужда от помощ при макетирането | Need help with layouts
Има ли някой снимка на гара ,,Берковица,,
niki:
Хич не е оф, :hi:, ще ги разделя, на макет, 1 ландшафт, постройки и съоръжения. :hi:, И разбира се на ,,колекция- композиции- защото , това са само тестовите и стари /от детсвото ми/,което в по -голямата част е видимо на снимките.
evrokoma:
Пламене старата гара на добрич не е съборена но е в доста окаяно състояние ако имате желание мога да я нащракам от всички страни само кажете :drinks:
И аз лично повече харесвам старите постройки от типа на Берковица тук по линията от Добрич до Повеляново има доста такива някой от тях реставрирани и изглеждат страхотно :hi: само си пожелайте някоя гара тук около мен и ще направя всичко възможно да направя подробни снимки както на приемното здание така и на коловозните развитя :drinks:
pach:
Моя грешка - явно видът и е такъв, че съм решил вече да е съборена. То тя май е останала в страни, подобно на Враца, стара и нова приемни сгради. Ако искаш постепенно снимай всички гари по първата българска железопътна линия, щото колкото време минава - толкова по-малко остава от тях. Аз на твое място бих снимал всичко, плюс скици на коловозните развития и т.н.
Но това си е доста работа, време и средства!
:yes: ;D
niki:
Абе нямаме ли в клуба някой делта планерист, да наснима от птичи полет/ незнам защо даже и по телевизията казват птичи поглед)))) то погледа на птицата е съвсем друг))) идеята е от височко)))/ :drinks:
Der Hetzer:
За какво да си рискуваш живота с делтапланер, като в Zamunda.net има Google Earth при това съвсем безплатно :spiteful:
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия