Макетиране и техники на макетирането | All about layouts > Основни похвати в макетирането | Basic steps in creating a layout
ЗА ЛЕПИЛАТА
Best Ripper:
Моите уважения, Емо, но тефлонът издържа само до 260-320 градуса в зависимост от конкретния полимер в него... :hi: Другата търговска измама са термоустойчивите материали до 700-800 градуса Целзий, които са на силиконова основа... :sarcastic: Реално последните издържат макс до 250 градуса, и то най-добрите и скъпи разновидности.
Tramway:
Прав си, хората търсят здраво, лесно за работа и нецапащо лепило. Идеята ми за цялата таз лекция беше да са знае кое лепило какво лепи, и че УНИВЕРСАЛНО ЛЕПИЛО НЯМА! Ако срещнете тоз надпис, то е 120% търговска лъжа, и с такова лепило може не само да не свършите работа, ами и да съсипете туй, което искате да залепите.
Акрилбутадиенстиролът (ABS) е екологичният заместител на полистирола (PS), който има същите свойства, но са разгражда по-лесно, по-трудно запалим е и не отделя отровни газове, и се топи при малко по-висока температура, което улеснява механичната обработка. Разтваря са със същите разтворители като PS - ацетон, бензол, трихлоретилен (коресилин), тетрахлоретан, екстракционен бензин. За приготвяне на лепило са подходящи по-слабо летливи разтворители като коресилин, защото силно летливите при изпаряването са склонни да образуват в мястото на залепване газови мехурчета и правят връзката по-слаба. Освен туй поради бързото изпаряване нямат време да разтворят повърхността на детайлите и свързващият материал да проникне в нея.
ПП. Best Ripper, тефлон е търговската марка на PTFE с разни добавки, който е много термоустойчив, но и много скъп. Има и други подобни материали, които също наричаме тефлон (например политетрахлоретилен - РТСЕ), които издържат на по-ниски температури.
ППП. Имам пресен опит с тефлоните - купиха ни едно парче за да струговаме притискателна пета за центробежния регулатор на динамото на 16.01. При температура на парата 240°С издържа няколко дена и са размаза, че завлече и притискателния диск. След туй намерих истински тефлон на тройна цена, с който и досега динамото си работи перфектно.
G_GROZ:
Аз съм с претенции да имам доста голям опит с лепилата и разстворителите. И то не от моделизма. Не знам къде си чел за ABS, но за мен това са едни от пластмасите, които не се поддават въобще на лепене, камоли да се разтварят от коресилин, хлороформ, ацетон и другите лепила за полистирол. Най-популярните изделия от този материал са автомобилните брони, както и хиляди детайли по вътрешното и външно оборудване на колата. Именно устойчивостта на разтворители е едно от качествата, което ги прави предпочитани от автоиндустрията. Най-малко пък могат да се поддадат на бензина, както си споменал по горе. Вероятно си се объркал с наименованието на материала, освен това не намирам че ABS имат кой знае какви сходни качества с полистирола. Въпреки това съм готов да приема твоя опит и да уточним различията. Не се имам за всезнайко, но това кето ми е минало през ръцете, няма как да не познавам.
G_GROZ:
И за да има полза за моделистите, да кажа нещо. Всички сгради и готови лепящи се неща за макета са от ПОЛИСТИРОЛ. Лепи се лесно с много лепила и разстворители. Предимство: залепването е много здраво, защото материала, както многократно споменахме, се разстваря. Недостатък: при невнимание и нечиста работа, поради упоменатото предимство, стават непоправими лекета и съсипване на модела. 99% от подвижния състав също е от полистирол. Интересно уточнение обаче, са допълнителните прикачни елементи по вагоните и локовете на РОКО и някои други фирми. Тези дребосъци са от гъвкави пластмаси, за да не се чупят, но и не се лепят. При ПИКО май всичко е полистирол - чупи се лесно, но и се лепи също толкова лесно.
Tramway:
Няма да спорим, приятелю. Важното е да споделяме опит. Не съм химик, по стечение на обстоятелствата съм боравил с разни пластмаси и лепила и съм консултирал специалисти в таз област.
Наистина теглично-отбивачните съоръжения на моделите (буфери, купли, автосцепки) напоследък са правят от полипропилен (РР) или полиетилен висока плътност (PE-HD). Здрави и еластични са, но няма лепене. Интересно ми е от какво някои фирми изработват аксесоари като кноровите и фридмановите ръкави и кабелите за ВО, които хем са лепят добре, хем са доста гъвкави и не се чупят?
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия