Главен форум | Main forum > Железопътен моделизъм | Railway modelling
Спални вагони на БДЖ в ТТ
refil:
http://www.railfaneurope.net/pix/bg/car/night/WLABm/BDZ-WLAB-Bp.jpg
Но този е ех MITROPA,EX DB.Има ги малките прозорчета за дестинацията,но това показва,че само DR вагоните са ги имали.Друг наш вагон с тези прозорчета аз не съм виждал
ПП И мисля ,че този вагон е взет ,след една пожарникарска "атака" над наш спален във Виена :haha:
Шафнера си е кладял котлето на твърдо гориво,а същисаните огнеборци идват да "гасят" пожар.Вагона на снимката е с нафтово и електрическо отопление :hi:
Цитат
"Разликите не са големи. 7030 са с калодки, без жълтите надписи над прозорците и са 140RIC. 7071 са с дискови спирачки, с жълтите надписи и са 160RIC. Въглищарките са 160, с жълти надписис над прозорците, с калодки. Нямат светлинно табло, което да показва има ли свободни места, за разлика от 7030 и 7071. Различават се по положението на комина - при нафтовите (7071 и 7030) е между 9-та и 10-та кабини, а при 80-ките е над печката, която се намира на платформата от страната на служебното купе. Интериора на нафтовите е много по-приятен. Все още могат да се обединяват кабините 2 по 2 и да се трансформират в доста луксозни седящи купета. Това и отоплението на нафта и ток са причините да пътуват предимно за чужбина."
pach:
През годините вноса на спални вагони е нещо такова:
---- 1962 г. у нас са внесени първите спални вагони от ГДР, които са тип Вcm и отговарят на серия WLAB 62 или неговата модификация WLAB от 1968 ...
---- 1972 г. следващите са тип Y / B 70 или WLAm от Görlitz.
---- 1978 г. са внесени кушет-вагони от тип Bcm
---- 1980 г. вече от WLABm но на Görlitz или по-късните - WLAB-ове от 1985.
Всичките до 1980 г. са в син цвят на бордовете и светлосиви покриви.
Освен в Тракия експрес, най-редовно са стигали до ГДР (експрес Витоша) и
Полша (експрес Панония).
Този тук ...
струва ми се да отговаря на по-старите, тоест ако има някъде написан номера
(щото от снимката не се вижда) може и по-точно да определим модела поне...пък после вече и цветовете. :hi:
gzo:
Всъщност от кога започва боядисването на вагоните (не само спалните) в бяло-червено ? В детските ми спомени предомно бяха сини или зелени.
TheJackal:
А, нищо чудно да е бил от онези вагони произвеждани в Дряново между 1985 - 1995 год., които се правеха износ за Франция, Белгия, Дания, Люксембург, ГФР и др., да се е движел из Европа с тази окраска, без да е влизал в пределите на България. Варианти много - въпрос на фирмена стратегия (търговия) от страна на TILLIG. :)
pach:
Да бе... с регистрация БДЖ ...и не е влизал в пределите на държавата ни... :stop:
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия