Макетиране и техники на макетирането | All about layouts > Основни похвати в макетирането | Basic steps in creating a layout
Направа на сгради
Gervasii:
--- Цитат на: pach link=topic=33.msg21665#msg21665 date=1237555649 ---Хей , който иска да си говори за политика , тук все пак има раздел "Общи приказки извън хобито"!!!
Така че бегайте там неизявени бъдещи депутати и министри , па си чешете езиците до насита!!!
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
:pleasantry: :pleasantry: :pleasantry: :pleasantry: :pleasantry: :pleasantry: :pleasantry: :pleasantry:
--- Край на цитат ---
има ли ваканциииииииииии :yahoo: :yahoo: :yahoo:
pach:
хах , още министър не е станал и вече за ваканции говори !!!
Я първо да порабитиш малко - бегай се запиши в курса на Илиян!!!
Кво си мислиш , че кат ти направи пилето и вече за министър ставаШ???
:haha: :spiteful: :dance1: :dance1: :dance1:
Жоро:
--- Цитат на: pach link=topic=33.msg21671#msg21671 date=1237556711 ---...Кво си мислиш , че кат ти направи пилето и вече за министър ставаШ???
...
--- Край на цитат ---
Ми той има светъл пример. Не случайно го кръстиха 2G. А тоя G е бил райхсмаршал.
jopeto:
Извинете, че пак може да прозвучи като връщане по темата.
Мерси, Жоро за информацията това не го занех. Просто се сетих за забраната, понеже преди няколко месеца имаше скандал с плакати, където се спомена за наложени санкции за използването на синвола, макар и да е бил насочен точно в обратната посока. Та се замислих, че според българското законодателсто, майче няма значение за какво я ползва даден човек. Дали е за хоби или пропаганда, според закона, майче няма никакво значение. Не съм го чел, но от медиите останах с такова впечетление. Или просто за конкретния случай е било изтълкувано, както е удобно. Извинете ме пак.
novobranec:
Тия ограничения, самоограничения и забрани важат само за публични места. Не знам как е с вас, но аз си се занимавам с хобито кротичко и само у дома. А в къщи никой не може да ме хване или може да ме хване знаете за какво. У нас поне мога да си правя каквото си искам, примерно да пея "Союз нерушимый" и да размахвам свастика или "Erika", стиснал здраво сърп и чук в ръка. Защото от прага ми навътре важат само моите закони и никои други. Който не вярва, да си направи справка с чл. 17 от Конституцията на Република България, която никой все още не е отменил.
Край на политиката.
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия