Макетиране и техники на макетирането | All about layouts > Основни похвати в макетирането | Basic steps in creating a layout
Направа на сгради
novobranec:
Казах "край", ама забравих нещо.
По принцип всичките сме хобисти - кой по-сръчен, кой по-малко, но поне по душа всичките сме. Вече май писах няколко пъти каква е основната идея на това хоби и за връзката му с някои недотам обичани символи. Дотук добре.
А сега имам само един въпрос:
Я ми кажете вие тука с какво са по-добри от нас ония в Брюксел, дето бяха сложили на картата на България тоалетна чиния?Това е, други въпроси нямам. И тоя път вече наистина край на политиката.
XRISTO:
--- Цитат на: ilfil link=topic=33.msg21714#msg21714 date=1237578855 ---Я ми кажете вие тука с какво са по-добри от нас ония в Брюксел, дето бяха сложили на картата на България тоалетна чиния?Това е, други въпроси нямам. И тоя път вече наистина край на политиката.
--- Край на цитат ---
Ами не са обидчиви като нас - отдавна сме се превърнали в европейската тоалетна, а като ни го кажат , па макар и под формата на колаж и веднага се правим на ощипани госпожици. ::)
Der Hetzer:
Предстои ми решаването на една сложна математическо-геометрична задача, а именно:
с любезното съдействие на
от
Morpheus:
Едно полезно линкче:
http://www.sticksite.com/house/index.html
Edit:
Някой ползвал ли е хартиените модели на Auhagen?
Der Hetzer:
Може ли някой да ми каже, за отстраняването на няколко пласта боя (ревел и блажна) от пластмасова сграда, каква смивка да използвам (без да повредя сградата) - "Дунав" или "Ремовал"?
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия