Макетиране и техники на макетирането | All about layouts > Основни похвати в макетирането | Basic steps in creating a layout

Направа на сгради

<< < (4/36) > >>

Gervasii:
подкрепям идеята за отделна тема жертежи на сгради, гари, съоръжения и подвижен състав

Vlado:
Така...
Тъй като нещата се развиват и най-вероятно до края на деня ще имаме новa тема "Схеми на сгради" (тя вече я има дори, но неактивна) в раздел "Макетиране" на главния сайт, искам да помоля всички ви нещо:
 - да не качвате вече във форума схеми на сгради, а да се пращат на имейла на сайта (admin@railwaypassion.com);
 - когато пращате схеми, моля, описвайте за какъв мащаб са и  какво представлява сградата, например депо, екипировъчен пост и т.н.;
 - ако са свалени от друг сайт, посочвайте източника;
 - давайте ми само оразмерени схеми на сгради, за да може всеки хобист да може пълноценно да ги ползва.
Според мен не трябва да има ограничение откъм това какви са сградите - наши или чужди, нали?

Gervasii:
супер  :) :) :) :)

Vlado:
Ами готово! Може да видите "какво е стършел, свършил". :)
п.п. Само ще помоля Pach да уточни дали кръстеното от мен депо, наистина е депо (то че е депо, е депо, но дали и още инфо не трябва, например трисекционно или нещо подобно), и кантонът - кантон, и в какъв мащаб са.

ivo:
:) супер Владо. Може да направиме нещо и за Fremo modulite. Например да покажем и разкажем как правиме модула. Което се оказа че, не е никак страшно 
 и бавно.

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия