Ревюта и поддръжка на модели | Reviews and maintenance of models > Създаване, ремонти и усъвършенстване на модели | Creation, repairs and tuning up models

Моделите на Антон Манковски

<< < (211/411) > >>

toniemi:
Заводските са по-пипнати! :yes: ;D

liro4605:
Ти си неудържим! :yahoo: Като оня филм. Само незнам ти режисьора ли си или главния герои.Май май си продуцента  :drinks:

jopeto:
Аз не се шегувам !!!! :agree: Тони е вдигнал качеството и е първият, дръзнал да  пресъздаде цялаото БДЖ на модели ! :hi: :hi: :hi: Незнам дали се замисляте, че нещо уникално в световен мащаб! :hi: :hi: :hi:

liro4605:
Не се шегувам!Когато обеснявах на един познат за хобито той много добре го каза като му показвах неща от форума на Тони:
 "-Ето това е моделист!Това иначе с купуването не го разбирам."   :hi:

toniemi:

--- Цитат на: jopeto link=topic=3305.msg67868#msg67868 date=1322001076 ---Аз не се шегувам !!!! :agree: Тони е вдигнал качеството и е първият, дръзнал да  пресъздаде цялаото БДЖ на модели ! :hi: :hi: :hi: Незнам дали се замисляте, че нещо уникално в световен мащаб! :hi: :hi: :hi:

--- Край на цитат ---
Преди години си направих десетина модела на БДЖ парни машини,но някак си като на шега,с ПВЦ тръби за котел,жички и колелца от джуниорски локомотивчета.Бяха за фон на макета ми.Парата никога не ми е била любима.От скоро се запалих по парните машини и реших да попълня липсващите ми серии.Закупих си 5 машини,отговарящи на БДЖ,ама другите трябва да ги правя на ръка.Много по-лесно е да използваш за донори на части немски локомотиви,да ама за толкова серии в бдж,трябва да си продам и децата ;D ;D ;D
За това правя каквото мога.

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия