Ревюта и поддръжка на модели | Reviews and maintenance of models > Създаване, ремонти и усъвършенстване на модели | Creation, repairs and tuning up models

Моделите на Антон Манковски

<< < (212/411) > >>

liro4605:
Тони аз така се чувствам като си мисля за вертушните влакове  :good:.Тия твойте вертушки обаче са 1:1 като "сливнишка вертушка"  :hi: Коша на вагоните ти е  :hi: точен с реалността.

toniemi:

--- Цитат на: liro4605 link=topic=3305.msg67874#msg67874 date=1322003022 ---Тони аз така се чувствам като си мисля за вертушните влакове  :good:.Тия твойте вертушки обаче са 1:1 като "сливнишка вертушка"  :hi: Коша на вагоните ти е  :hi: точен с реалността.

--- Край на цитат ---

Това си е Кремиковска  вертушка.Вагони без врати и по-късата база!
Сам си направих коша и го размножих.

toniemi:

--- Цитат на: toniemi link=topic=3305.msg67862#msg67862 date=1321997308 ---Напредвам с 46.01
(Image removed from quote.)
(Image removed from quote.)

--- Край на цитат ---
Тук е старият ми котел,кабина ,жички..........
46.13

liro4605:
Е баш де.Сливнишките бяха сини с направление Кремиковци-Козяк.Сини щото возеха варовик.Тез за въглищата и рудата кафеви.
 Нямаха врати щото на обръщалото я се отвори някоя я се изсипе  и помели решетките че и лентите някой път :yes: Ама това последните години явно го  бяха взели из предвид и тогава така почнаха да ги правят.
В Кремика като ги връщахме празни за пристанище им викаха "празна бургаска" а на тез с вратите дето си бяха на БДЖ не собственост на завода им викаха "празни бедежета"  ;D На тез за Сливница-Козяк "сливнишака"

toniemi:

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия