Ревюта и поддръжка на модели | Reviews and maintenance of models > Създаване, ремонти и усъвършенстване на модели | Creation, repairs and tuning up models
Моделите на Антон Манковски
toniemi:
--- Цитат на: anubis link=topic=3305.msg68378#msg68378 date=1322875396 ---Eee, Tони! Бива ли така обиди по адрес на БДЖ подвижен състав. Същества от женски пол (включая и мотриси) не бива да се наричат грозни! Всъщност, мислех си, че освен теб, едва ли някой друг би се захванал да я направи от нулата...
--- Край на цитат ---
Аз ,като виден столичен естет :hi: не мога да кажа на грозното-хубаво!Какво като е БДЖ?!
bdz43r:
Кое горзно? Ааа, 32 са ми слабост, не с лошо!
За фиатката съм съгласен.
toniemi:
--- Цитат на: bdz43r link=topic=3305.msg68388#msg68388 date=1322928769 ---Кое горзно? Ааа, 32 са ми слабост, не с лошо!
За фиатката съм съгласен.
--- Край на цитат ---
Само за фИатката казах че е грозна!ЕМВ 32 и 33 са красиви за мен,но са ми още далеч от вдъхновението да ги изработя ;D
Може би,някога... :spiteful:
toniemi:
Днед с 300 зора накарах един колега да ми направи табелчици за парните машинки :yes:
На обикновена хартия са и ще си ги лепя както на дизелите!
toniemi:
Не мога да се сетя,къде е темата в която си поръчвахме табелки за локомотиви.... :(
Явно работата с тях няма да стане,за това прибегнах до старият изпитан метод с хартиените табелки!
Моля да не взимате в предвид моята поръчка!
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия