Ревюта и поддръжка на модели | Reviews and maintenance of models > Създаване, ремонти и усъвършенстване на модели | Creation, repairs and tuning up models

Моделите на Антон Манковски

<< < (218/411) > >>

toniemi:
Днес се отдадох на лепене на табелки ;D

Още на http://toniemi2.snimka.bg/hobby/parni-modelcheta.610491.25816300

XRISTO:
Действащ музей на БДЖ! Страхотно се справяш, Тони! Създаваш нещо, което не е правено от никого в българия! Поне не в такива мащаби.  :hi:
Макар и да не съм от БДЖ ентусиастите, не мога да не изкажа възхитата си от твоя проект!  :good:

toniemi:

--- Цитат на: XRISTO link=topic=3305.msg68657#msg68657 date=1323611218 ---Действащ музей на БДЖ! Страхотно се справяш, Тони! Създаваш нещо, което не е правено от никого в българия! Поне не в такива мащаби.  :hi:
Макар и да не съм от БДЖ ентусиастите, не мога да не изкажа възхитата си от твоя проект!  :good:

--- Край на цитат ---
Мерси!
Имам още много работа!И пак няма да изглеждат като купешки,но са си мое творение ;D

anubis:
Не мога и аз да не поздравя Тони за упоритоста и всеотдайноста му в пресъздаването на БДЖ модели. Освен това мисля че стилът му на работа и иновативността при изработката от година на година стават все по-добри. За скороста пък изобщо  няма нужда да коментирам  :hi:

toniemi:

--- Цитат на: anubis link=topic=3305.msg68673#msg68673 date=1323660992 ---Не мога и аз да не поздравя Тони за упоритоста и всеотдайноста му в пресъздаването на БДЖ модели. Освен това мисля че стилът му на работа и иновативността при изработката от година на година стават все по-добри. За скороста пък изобщо  няма нужда да коментирам  :hi:

--- Край на цитат ---
Мерси!
 :hi:
И скоростта ще вдигна ;D

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия