Ревюта и поддръжка на модели | Reviews and maintenance of models > Създаване, ремонти и усъвършенстване на модели | Creation, repairs and tuning up models
Моделите на Антон Манковски
toniemi:
Днес ,на ц гара-София ,тази машина ми грабна окото!
Явно ,тя ще е следващата ми машина!
Снимките са от railwaymodeling.com
emilchaushev:
Тонка, тая преработка ще е тежка, предвид, че самата машина е като войнишко канче очукана.
Верно е, че ще е уникат предвид "сбирщайна" приложен по нея по линия на знайните от миналото рационализации, оптимизации и т.н. соц- ТНТМ инициативи по почина "Много в едно", "от нищо нещо" или от "нещо- нищо".
Успех.. и ще съблюдавам за специфичното ръбче между кабината и коша.
KRAKOMOBILA:
Ръб между коша и кабината на таз машина не съм виждал. Иначе е правено от нещо-нищо.
mitko0888:
Ето ти една снимка на същата машина, в по-добрите и времена.
ПП. Снимката е от Интернет, не е моя, но нямам спомени, а и в exif-a не е написано на кого е, за да му се благодари подобаващо.
И още една от същото място:
В момента машината е с новите емблеми BDZ CARGO. :lol:
Освен това от не знам кога е премахната втората заводска табела (под тази на Шкода).
liro4605:
Тони,сигурно забелязваш че едната врата на кабината я няма!Това незначи че от другата страна примерно е така. :haha:
Характерно е за локомотивите по света и у нас е да липсва врата от към страната на машиниста но при ТНТМ не е така,просто зависи от обстоятелствата-например как е ударен локомотива или има ли в момента в склада още врати и тнт :haha:
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия