Ревюта и поддръжка на модели | Reviews and maintenance of models > Създаване, ремонти и усъвършенстване на модели | Creation, repairs and tuning up models

Моделите на Антон Манковски

<< < (247/411) > >>

KRAKOMOBILA:
Снимките са на Иван Иванов от Русе (работил до скоро в ЛВЗ Русе) и са правени веднага след модернизацията на локомотива. Още е с оригиналната ливрея и номер 42 084.
Иначе от 42-ра серия има локомотиви с две врати и такива с липсваща врата на помощник машиниста. Доколкото знам са правени така с цел кабината да е по-плътна.
 Впечатленията от въпросният локомотив са ми добри - въпреки някой недомислици.  :)

toniemi:
Конкретно на този ги няма и двете врати,по една на кабина!

KRAKOMOBILA:
Няма машина която да има на едната кабина две врати, а на другата една. Или има по една на кабина или има по две на кабина. Миро по-скоро се пошегува.

toniemi:

--- Цитат на: toniemi link=topic=3305.msg80148#msg80148 date=1341942521 ---Днес ,на ц гара-София ,тази машина ми грабна окото!
Явно ,тя ще е следващата ми машина!

(Image removed from quote.)
(Image removed from quote.)

Снимките са от railwaymodeling.com

--- Край на цитат ---
Днес подготвих един кош за 42ката!

Сaprycorn:
Характерно за Тонката е, че от зараждане на идеята до нейната пълна реализация (вкл. снимане и публикуване) изминават само няколко  дни, а понякога дори броени часове :)
Готов съм да се обзаложа, че най-късно утре вечер локомотивът ще бъде боядисан и окомплектован напълно :clapping:

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия