Ревюта и поддръжка на модели | Reviews and maintenance of models > Създаване, ремонти и усъвършенстване на модели | Creation, repairs and tuning up models

Моделите на Антон Манковски

<< < (337/409) > >>

Nenchev:
Няма проблеми за надписите.  Само знаещите да кажат до кои номера вагони се доближават твоите.  Моите са номер 74, което нямало нищо общо с Митеранките - аз освен вагон 47, другите не ги различавам.  Поне при теб да ги направим една идея по-достоверни...

toniemi:

--- Цитат на: Nenchev link=topic=3305.msg120248#msg120248 date=1607453542 ---Няма проблеми за надписите.  Само знаещите да кажат до кои номера вагони се доближават твоите.  Моите са номер 74, което нямало нищо общо с Митеранките - аз освен вагон 47, другите не ги различавам.  Поне при теб да ги направим една идея по-достоверни...

--- Край на цитат ---

Иво,в името на рИализма и здравият разум,не ми прави декали!
Тези вагони не съществуват реално,Пико са си ги сътворили за старт-сетовете....камо ли в БДЖ  ;D
Декали върху тях биха седяли като на свинче-звънче... :lol: :lol: :lol:
Пък ще започнат едни коментари като в онази твоя тема ...за по-интелигентни зевзеци...и мани мани... :lol: :lol: :lol:

Аз си извадих принтера и си сътворих нещо невиждано и нелепено до сега... :lol: :lol: :lol: :lol

toniemi:
Имам една Людмила на Брава,и се чудех дали да я разкарам......после открих една снимка на наша седмица със същата ливерия и я направих БДЖ!
Разбира се,не е като нашата 100%,но не съм перфекционист....има си още едно прозорче и ред други прилики и разлики.... ;D

Ето нашата...

Ето и моята...

Понякога ще тегли вагони от друга епоха...позеленяли... ;D ;D ;D

angel.s:
Ок,станала е идеална!   bg&flag

toniemi:
Докато чакам новата ламинатка,подготвих пътническите си вагони за включване в графика... ;D
Какво направих...осветих ги!  :yes:

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия