Ревюта и поддръжка на модели | Reviews and maintenance of models > Създаване, ремонти и усъвършенстване на модели | Creation, repairs and tuning up models
Моделите на Антон Манковски
toniemi:
Видях ,че поне трима човека са харесали осветяването на вагоните на БДЖ,много съм доволен! :yes:
Това ме насърчи,казах си-ако си осветя и другите,ex-DB 43 серия,поне още трима човека ще зарадвам и стопля предколедно някое сърце..... :lol: :lol: :lol:
:on_the_quiet: :on_the_quiet: :on_the_quiet:
Само задните светлини при минимален ток:
Осветени:
&bgflag &bgflag &bgflag
Ivo Nedkov:
Тонка, сигурен съм, че доста повече хора са харесали какво си направил.
И аз ги видях вчера, пък пиша днес. Екстра са станали.
Защо ми се струва, че осветлението е прекалено силно, все едно си в хирургическо отделение.
Може би, можеш малко да приглушиш светлината.
Весели коледни и новогодишни празници.
toniemi:
--- Цитат на: Ivo Nedkov link=topic=3305.msg120394#msg120394 date=1608803104 ---Тонка, сигурен съм, че доста повече хора са харесали какво си направил.
И аз ги видях вчера, пък пиша днес. Екстра са станали.
Защо ми се струва, че осветлението е прекалено силно, все едно си в хирургическо отделение.
Може би, можеш малко да приглушиш светлината.
Весели коледни и новогодишни празници.
--- Край на цитат ---
Иво,благодаря!
Осветлението е силно,опитах да го скопя със съпротивление,не успях.Стана прекалено слабо.Не разполаган с различни видове съпротивления за да си правя опити...!
Става и с покриване на светодиодната лента с различни по плътност хартии...това е за в бъдеще!
toniemi:
Най-после двете ламинатки от фирма Tonimage, са зачислени в БДЖ с номера 42-24 и 42-32 !
toniemi:
Осветих си всичките вагони!Дори и Реко-вагоните на Пико!
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия