Ревюта и поддръжка на модели | Reviews and maintenance of models > Създаване, ремонти и усъвършенстване на модели | Creation, repairs and tuning up models
Моделите на Антон Манковски
Nenchev:
--- Цитат на: toniemi link=topic=3305.msg122225#msg122225 date=1630251961 ---....Иво Ненчев и Мартин Гетов,които за съжаление вече не публикуват тук поради многото "специалисти" и критикари....но това е друга бира....
--- Край на цитат ---
Тонка, само да вмъкна, че причината да не пиша тук е техническа - мързи не да търся място, където да качвам снимки, после вас вмъквам връзки и т.н....във Фейса е много по удобно.
Колкото до "специалистите" и критикарите - отдавна следвам максимата: "Който го може - го прави, който не го може - намира кусури". А конструктивната критика от хора с опит и реални познания винаги е полезна.
А декалите ще ти ги пратя другата седмица, след сряда.
toniemi:
Днес ми пристигна Ламинатката на Пико.
Още щом излезе модела и имах възможност да го разгледам при нас в магазина,много се впечатлих и бях решил да си го купя!
Намерих го в ибея за 199 евра,при на с в магазина бе около 250евра.
Разбира се с оригинална плъзгалка за Мерклин.
Понеже моят макет е аналогов и не мога да го пробвам дигитално,имам въпрос към тези от вас ,които имат този модел:
Като го карам аналогово фаровете и стоповете се работят нормално,но прожектора не свети.
Дали светенето на прожектора ,кабината,машинното и лампичките при талигите са само дигитална функция????
Моля за отговор....
toniemi:
Изскубнах гадният пиковски декодер и си направих няколко мостчета и сега ми светят фарове,стопове,прожектор,лампите при талигите и машинното.
Лока е вече аналогов.
Кабината не я включих,не е необходимо!
toniemi:
Ето и клипче с S 499.1 ČSD Laminátka PIKO 51383 für Märklin
https://www.youtube.com/watch?v=dRLdSgWdpu4
gregary:
Тони, аз не разбирам от АС с-мата (не искам и да я разбирам - мое мнение :hi:), но махаш декодер, за да направиш локомотива аналогов. При това локомотива ти е звуков (Piko 51383). Защо просто не си купи по-евтиния аналогов вариант? :scratch_ones_head:
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия